radulescu

Austriacul Felix Baumgartner a devenit celebru in toata lumea dupa ce a sarit din stratosfera si a depasit viteza sunetului in cadere libera.

A fost o premiera mondiala care a stabilit un record pe livestream-ul Youtube, unde 500.000 de oameni au urmarit evenimentul cu sufletul la gura.

Agentia Getty a anuntat zilele trecute ca Felix Baumgartner s-a cuplat cu Mihaela Radulescu. Ce nu stie vedeta ProTv este ca celebrul parasutisc a avut probleme mari cu legea, in 2010. Acesta a fost acuzat ca a lovit un sofer de tir, in timpul unei altercatii pe o sosea aglomerata din Salzburg.

Avocatul sau a explicat ca este vorba de o neintelegere si clientul sau se afla in legitima aparare: "Judecatorii au comis o eroare si nu au tinut cont de explicatia autoapararii'', a spus Severin Irsigler.

radulescu

"In timpul acelei altercatii, soferul de tir grec l-a lovit pe Felix Baumgartner, insa el a putut sa pareze lovitura. Aceasta a fost atat de intensa, incat unul dintre pantofi i-a fost scos din picior. Aflandu-se in autoaparare, l-a impins pe sofer intr-o parte si l-a lovit peste fata in acest timp", a adaugat acelasi avocat.

Incidentul i-a afectat imaginea lui Felix Baumgarner, iar soferul grec care a fost agresat a povestit ca tot ce a facut a fost sa il impinga usor pe austriac.

radulescu

CITESTE SI

Dani Otil a ramas “orfan”! Mihaela Radulescu l-a lasat pe tanarul iubit pentru un parasutist


Dani Otil, umilit in propria emisiune! “Esti imaginea deratizarii in Romania!” Cine a indraznit sa-i faca asta
 

Primul om care a depasit viteza sunetului fara a se afla intr-un avion

Felix Baumgartner este prima persoana din lume care a depasit viteza sunetului, fara a se afla intr-un avion. Acest record a fost atins chiar in ziua in care se celebreaza 65 de ani de la primul zbor cu un avion supersonic, care a fost pilotat de Chuck Yeager in 1947.

radulescu

Plonjand de la altitudinea de peste 39.000 metri deasupra statului american New Mexico, Felix Baumgartner a stabilit in 2012 si un alt record mondial - saltul in cadere libera de la cea mai mare altitudine.

D.C.

Citeste despre: felix baumgartner, dani otil, mihaela radulescu, relatie


Share On Facebook