Costea
Costea si Crudu s-au despartit inainte sa se afle public, despre asta

Dupa o perioada in care nu a vrut sa dea explicatii legate de aventurile pe care le-a avut in timpul relatiei cu Daniela Crudu, Nila a dat cartile pe fata.

Mihai Costea a acceptat sa vorbeasca despre despartirea de Daniela Crudu si chiar daca la inceput a dat de inteles ca ar fi vrut sa se impace, Nila nu poate trece cu vederea ca iubita lui a iesit sa vorbeasca in presa despre despartirea dintre ei.

Costea

"E momentul sa spun adevarul . Este prima si ultima oara cand o sa vorbesc de viata mea. Spun tot adevarul ca sa fiu impacat cu mine . Sunt om, am gresit, imi recunosc greseala. Este adevarat ca am avut o aventura de o noapte cu Denisa Botcari, dar de doi ani nu am mai fost cu nimeni. In seara in care am fost cu Botcari am vrut si eu si inca un prieten sa...Este devarat ca am umblat o perioada cu Alina, dar intre noi a fost cu totul altceva. In acest moment sunt singur. Nu am penimeni si imi cer scuze in fata Danielei, regret enorm ce am facut si ii dau cuvantul de onoare ca timp de doi ani nu am amia fost cu nimeni. In acest moment, nici cu ea nu mai vreau sa fiu, pentru ca problemele noastre intime trebuiau rezolvate in particular, nu la televizor. Noi oricum nu ne mai intelegeam. Tot ce vreau in acest moment, este sa imi vad de cariera mea si sa nu imi vad numele prin ziare.", a declarat Nila la Kanal D.

Crudu

Tatal Danielei Crudu tuna si fulgera, dupa despartirea Crudutei de Nila. Barbatul spune ca fata lui a suferit foarte mult. "Fata sufera foarte mult, iar eu eram mandru de Mihai. Nu mi-am schimbat parerea prea mult despre Nila. Nu stiu ce sa spun". Eu aveam mare incredere in el, a spus tatal Danielei Crudu, la Antena 1.

Citeste si

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Daniela Crudu habar nu avea ce face "Mihai Costea" pe Facebook! Denuntul a fost facut de o satena care a publicat deja mesajele!

Daniela Crudu exclude orice varianta de impacare

Daniela Crudu sustine ca nu il poate ierta pe Costea si ca i-a indurat prea multe pentru a trece peste aceste escapade.“N-o sa ne mai impacam niciodata! N-o sa-l iert niciodata pentru treaba asta! Acum o sa-mi vad de viata mea, de cariera mea si sigur imi va fi mult mai bine de 1000 de ori! Nu voi mai accepta niciodata sa ma schimbe cineva!”, a declarat Daniela Crudu pentru un post TV.

L.L
 

Citeste despre: mi hai costea, mihai costea si daniela crudu despartire


Share On Facebook