luminita

Angelica Constantin, mama fetitei infiate de Luminita Anghel dintr-un centru de plasament, a primit o lovitura neasptata. O ruda de-a femeii a spus adevarul despre tatal fetitei.

Luminita Anghel a infiat o fetita pe care a crescut-o si a iubit-o mai mult decat orice. 5 ani nu a avut nicio problema, insa acum, mama oficiala spune ca isi vrea fetita inapoi si o acuza pe cantareata ca a dat mita pentru a obtine actele de adoptie.

Angelica a spus ca tatal fetitei este un turc, insa o verisoara apropiata o contrazice si spune ca tatal este de fapt roman.

luminita


''Ea nu stie cine e tatal copilului. Nu e turc, eu am auzit ca e roman, despre care stiu ca locuia cu o matusa de-a ei. De cand e cu acest concubin, numit Portofel, este prima oara cand merg impreuna la Mariuca. Angelica minte foarte mult. Concubinul nu i-a facut nici conditii la ghetou, nu a fost la fetita, vrea doar bani pentru ca a auzit ca fetita e la Luminita Anghel", a mai adaugat femeia la o emisiune TV.

CITESTE SI

Dovezi uluitoare! Angelica Constantin isi scoate fiica la vanzare! Cum face bani din drama propriului copil

PANICA pentru Simona Gherghe! A fost data afara din platou de BODYGUARZI

Luminita Anghel plange fara oprire

luminita

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Luminita Anghel. De cand a fost nevoita sa duca fetita la centrul de plasament, artista plange fara oprire. Cunoscuta ca o persoana discreta, solista sufera enorm din pricina scandalului iscat de mama naturala a micutei, dar si de faptul ca a fost auzata de lucruri pe care le caracterizeaza ca fiind "monstruoase".


D.C.

Citeste despre: luminita anghel, angelica constantin, fetita, infiata


Share On Facebook