Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida mai are foarte putin pana va deveni mamica, asa ca, vedeta este nevoita sa paraseasca platoul emisiunii "Mireasa pentru fiul meu".

Mirela Boureanu Vaida este gravidă în luna a opta şi va lua în curând concediu de maternitate. Putini sunt cei care stiu cine este persoana care ii va lua locul. Se pare ca este vorba de "Burlacita', iar anuntul a fost facut de Dan Capatos, chiar in cadrul emisiunii lui.

Boureanu Vaida

"O să preiei "Mireasa pentru fiul meu". Ce, nu am voie să spun? Eh, acum am spus", a fost reacţia lui Capatos. Bruneta s-a plâns că nu trebuia să spună ce va face: "E un ajutor simplu pe care îl aduc. Poate vezi că nu îl semnez din cauza ta. Vreau să primesc salariu de la tine", a declarat ea.

Citeste

Din pacate a murit! Mirela Boureanu Vaida, in lacrimi!

Mirela Boureanu Vaida se pregateste sa NASCA! Ce se intampla in aceste momente cu vedeta TV!

A pierdut doua sarcini

Mirela Boureanu Vaida mai are foarte putin pana va deveni mama. Iar emotiile au atins apogeul, mai ales ca prezentatoarea TV a pierdut in trecut doua sarcini. "Am pierdut doua sarcini, una in timpul unui spectacol de care nici nu am stiut, in primul an de casnicie. Si a doua acum trei ani, de aceasta data a fost mai greu. Am tot sperat pana la 12 saptamani, dar era o sarcina fara embrion, adică fara viata si atunci nu am avut de ales, am facut acea interventie si gata. Mi-a fost foarte greu si am inceput sa intru in panica", explica Mirela.

L.L

Citeste despre: mirela boureanu vaida, mirela, boureanu, vaida, insarcinata


Share On Facebook