Andreea Balan

Dupa o lunga perioada de absenta, Keo a acceptat sa vorbeasca din nou despre viata lui personala, mai exact despre despartirea de Andreea Balan si despre relatia sa cu Misty. Se pare ca Alexa i-a luat pe deplin locul artistei.

Desi s-au despartit de peste 10 luni, Andreea si Keo inca mai apar impreuna... pe acelasi afis. Cu toate acestea, cei doi nu se intalnesc deloc, relatia dintre ei fiind una “rece”, dupa cum o catalogheaza chiar artistul.

Andreea Balan

“Da, au fost concerte la care am fost amandoi pe afis, dar nu-i nicio problema, ne facem treaba. Nu ne-am intalnit nici in anii precedenti, nu ne intalneam nici in anii precedenti pentru ca noi cantam genuri diferite.”, a declarat Keo pentru o emisiune TV.

Andreea Balan

Cu toate acestea, cantaretul sustine ca exista si un lucru bun, dupa aceasta “furtuna”, cum o numeste el: faptul ca amandoi si-au gasit fericirea si linistea.

“Viata merge inainte! Amandoi am reusit sa gasim un drum frumos, cel putin in ceea ce ma priveste. E bine ca suntem bine. Eu sunt foarte ok, foarte fericit. Ca la toata lumea! Intre noi doi situatia e mai rece acum, dar momentan nu vad o posibila colaborare, dar pe viitor nu se pune problema.”, a mai spus Keo.

Compune si pentru Misty

Daca pana acum Andreea Balan era cea care primea “crema” pieselor compuse de Keo, iata ca Misty a recuperat repede terenul pierdut in vremea in care se specula ca e amanta cantaretului.

Misty

“Noua ei piesa care va iesi in curand eu am compus-o, s-a filmat deja videoclip, in urmatoarele saptamani va iesi noul ei single.”, a mai spu artistul.

Ce spune despre o logodna

Chiar daca spune ca e fericit, Keo evita sa vorbeasca despre un pas important in relatia lui cu Misty.

keo si misty

“Nu, nu m-am logodit! Nu mi-am dorit atunci un copil, dar cand va fi cazul va voi tine la curent!”, a mai spus fostul iubit al Andreei Balan.

Varsta sa reala este...

Keo a ocolit sa dea un raspuns ferm artunci cand a fost intrebat despre varsta sa.

In scandalul cu Keo, Antoneasca i-a luat apararea Andreei Balan
In scandalul cu Keo, Antoneasca i-a luat apararea Andreei Balan

“Cine vrea sa stie cati ani am sa caute pe internet! Este totul acolo. Oricum arfat mai tanar decat varsta mea din buletin. Eu tot la 18 ani m-am blocat!”, a conchis artistul.

R.O.

Citeste despre: andreea balan, andreea balan si keo, keo si misty, despartire keo si andreea balan


Share On Facebook