MOMENT UNIC LA TV! Adelina si Liviu Varciu intr-o discutie magistrala despre sex, copii, faima, cash si lacrimi!

Dupa ce, ieri seara, Adelina Pestritu a plans in direct la emisiunea CANCAN TV! de la Kanal D , a venit randul lui Liviu Varciu sa vorbeasca despre sarcina pierduta de fosta sotie la doar o saptamana dupa divort.

Varciu a recunoscut ca inca o mai iubeste pe Adelina si a tinut sa precizeze ca nu a inselat-o cat timp au fost impreuna. "Adelina e exact asa cum ai vrea sa te lasi de fumat. Stii ca iti face rau, dar tot mai tragi un fum. Eu am iubit-o foarte mult pe femeia asta. Eu nu am inselat-o pe Adelina Pestritu. Daca Adelina ma prindea pe mine inseland-o erau imprimate pozele alea pe un tricou. Eu nu am avut femeie in casa cat am fost cu ea. Eu am fost langa ea cand am aflat de sarcina, dar ea m-a dat afara cu mare scandal. Am plecat ca ultimul prost din spital fara sa stiu daca este sau nu insarcinata. Ziua era in spital, noaptea era in club", a declarat Liviu Varciu la CANCAN TV! de la Kanal D.

Dupa ce si-a esxpus parerile, Liviu Varciu a fost confruntat in platoul emisiunii CANCAN TV de la Kanal D de catre fosta sotie.

"Nu vad rostul interventiei tale. Am venit sa clarificam niste chestii. Aici esti la mine acasa. La spital nu s-a intamplat nimic. Nu l-am dat afara. Si acum iti este dor de mine, dar nu poti pentru ca te vad toate fanele. Ochii tai sunt in lacrimi acum. Sa nu se inece in dragostea pe care mi-o porti. Pana si cainelui tau ii este dor de mine", a tinut sa precizeze Adelina.

"Daca o loveam, inca mai eram impreuna. Mi-am dorit sa te strang in brate si sa fii din nou a mea dar dupa emisiunea de ieri nu mai pot. Eu o rugam sa ramana insarcinata si ea lua anticonceptionale. N-ai cum sa iubesti un caine care musca. Tu ai plans ieri la televizor si dupa aia ai ras", a replicat Liviu Varciu.

Pentru ca discutia a degenerat, Liviu si-a amintit de perioada cand cei doi erau casatoriti. "Tu, o fata de la Campulung, l-ai intalnit pe printul fermecator, ca aveai poster cu mine in camera. Te-am cerut in casatorie, am luat un apartament in chirie, prietenii mei, toti persoane publice. Cand n-au mai fost cash, ai zis pa. Cand ai vazut ca se strange cureaua, ai zis stop. Ai zis ca il suni pe Rumburac, sa iti dea bani. Dupa aia ai zis ca divortam. Te-a invatat cineva sa divortezi", a izbucnit ulterior Varciu.

VIDEO Varciu si Adelina nu s-au despartit de fapt niciodata? "Ne-am iubit si cand avea bandaje pe fata! Am pus-o si asa si asa.."

VIDEO Adelina Pestritu a plans in direct la CANCAN TV! "La o saptamana dupa divort am aflat ca sunt insarcinata! A fost o lovitura grea, Liviu nu mi-a fost alaturi"