andreea marin
Andreea Marin si-a cunoscut sotul intr-o perioada in care avea mari probleme de sanatate

Andreea Marin a semnat luna trecuta un parteneriat cu echipa ASA Tirgu Mures, iar astazi a avut parte de o primire caldura pe stadionul din Stefan cel Mare, acolo unde a mers pentru a indeplini visul cel mare al unor copii cu probleme de familie.

Insotita de sotul ei turc, Andreea Marin a mers la meciul dintre Dinamo si ASA Tirgu Mures. Nu i-a pasat ca fanii lui Dinamo o vor fluiera pentru ca este imbracata intr-un tricou ros-albastru si s-a asezat confortabil la Tribuna 1 a stadionului, printre fanii echipei.

andreea marin

A dat o multime de autografe si a facut poze cu cei care au recunoscut-o. In tot acest timp a fost mai ocupata cu Facebook si a postat o multime de poze. Tuncay a fost cu ochii la meci, pana in momentul in care indicentele din Peluza Catalin Haldan au degenerat.

andreea marin

Jandarmii au fost nevoiti sa intervina in forta pentru a calma spiritele si au dat cu gaze lacrimogene in peluza dinamovista. La scurt timp dupa, specatorii de la Tribuna 1, unde statea si Zana Surprizelor, au inceput au fugit din cauza mirosului irespirabil.

andreea marin


CITESTE SI
Il mai tii minte pe asistentul Andreei Marin? Ce se intampla in aceste momente cu fosta nevasta a lui Cove si cu baiatul din...

Andreea Marin si Roxana Nemes au facut-o de oaie pe covorul rosu, in rochiile ASTEA! Vezi cum au putut sa se sugrume!

Afara este zana, acasa este gospodina

andreea marin


Andreea Marin este foarte ocupata cu treburile casnice si se declara o gospodina desavarsita. “Imi fac timp sa calc, sa spal, sa fac mancare, curatenie, dau cu aspiratorul, sterg praful, cine ar crede ca o vedeta isi murdareste mainile? Totul tine de respectEu am anumite atributii, sotul altele, cand mai gresim cate ceva ne trage fata mea de maneca: «Mami, aici nu este bine». Recunosc ca nu am timp mereu, am si o femeie care ma mai ajuta cand eu nu pot”, a povestit Andreea Marin.

D.C.

Citeste despre: andreea marin, asa tirgu mures


Share On Facebook