pepe

Pepe a avut parte de o multime de surprize placute in ziua nuntii sale cu Raluca Pastrama. Adrian Minune a venit special pentru el si i-a cantat in momentul in care fratii lui si prietenii l-au barbierit inainte de a iesi din casa.

Seria surprizelor au continuat, iar Adrian Minune s-a grabit sa ajunga la nasii Andra si Catalin Marut. Ajuns aici, manelistul a continuat cantarea si a intretinut atmosfera alaturi de taraful sau. Pepe a ajuns si el intr-un final in casa Maruta, iar toti au plecat apoi intr-o limuzina luxoasa la Raluca. 

pepe


“A fost foarte frumos. I-am cantat putin lui Pepe. Mama lui nu a prins, dar avea lacrimi in ochi. Talent, nu stii cum petrecem noi? E un moment important din viata lui. Azi s-a scris istorie. La mine au disparut emotiile. Am fost nas de 200 de ori. Eu nasesc de la 15-16 ani. La inceput vorbeam cu Costi Ionita si vedea cum faceam eu. Mi-a spus ca nu o sa fie niciodata nas”, a spus Adi Minune.

pepeCITESTE SI
Imagini HILARE! Cum a reactionat Adi Minune dupa o noapte de baut, la nunta lui Pepe

Cand vei asculta ASTA, vei plange cu siguranta! Pepe i-a multumit sotiei lui pentru “cea mai frumoasa zi din viata” pe versuri

Pepe nu si-a mai putut stapani emotiile in drumul spre Raluca si le-a facut nasilor sai o declaratie de dragoste. 

pepe

pepe


Cand a inceput Adrian sa cante va jur ca am inceput sa plang. Nu am stiut ca vine la mine si cand am vazut-o pe mama si pe fratii mei cand au adus briciul sa ma rada, am avut emotii. Mi-a tremurat barbia cand au inceput sa ma rada. La 12 noaptea mi-au cantat La Multi Ani si am plans aseara. Astea sunt lacrimi de fericire. Sunt super fericit alaturi de voi, pe cuvantul meu. Nu stiam ce inseamna fericirea, frumusetea, familia, intelegerea, sotia, copilul. ”, a marturisit Pepe.

D.C.

Citeste despre: pepe, raluca pastrama, nunta, catalin maruta, andra maruta


Share On Facebook