Pelinel

In 2013, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel formau, inca, un cuplu fericit. Insa, dupa o vacanta petrecuta la munte, mariajul celor doi a luat sfarsit. CANCAN.ro a aflat ce s-a intamplat intre cei doi in acele zile.

Au format timp de multi ani unul dintre cele mai fericite cupluri din Romania, iar iubirea lor parea sa dureze o viata. In 2013, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu se afisau tinandu-se de mana la toate evenimentele mondene.

Pelinel

Tocmai de aceea, anuntul ca divorteaza a luat prin surprindere pe toata lumea. Despartirea a survenit in urma unei vacante la munte, acolo unde Valentina si sotul ei au petrecut alaturi de o gasca de prieteni. Blondina s-a lovit pe partia de schis si s-a accident destul de tare.

Pelinel

Ea a avut nevoie de ajutorul medicilor, care i-au pus si o atela. A doua zi, Pelinel a plecat in America pentru a se trata, acolo unde a stat timp de o luna. In acest timp, fostul manechin a anuntat ca divorteaza de sotul sau si ca decizia a fost luata de comun acord.

Pelinel


A prins-o vorbind cu amantul!

Insa, nu a vrut sa dezvaluie motivul pentru care au luat aceasta decizie radicala. Cateva luni mai tarziu, divortul a fost pronuntat.

In acea perioada, au exista voci care au sustinut ca in vacanta aceea la munte, cei doi soti s-au certat cumplit, iar CANCAN.ro a aflat si care a fost motivul discutiilor aprinse: ”In acea vacanta, Valentina a stat izolata, tot timpul era cu telefonul in mana. Si la masa se asigura ca sta intr-un alt colt fata de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus dupa ea si a gasit-o vorbind prin mesaje.

Pelinel nu a mai avut cum sa mai nege ca vorbea cu Cristi Borcea. Se spune ca el i-ar fi dat si o palma atunci, si-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales ca si prima sotie l-a inselat. De atunci, el nu a mai vrut sa auda de Valentina, dar nu a spus nimanui ce s-a intamplat de rusine”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre: valentina pelinel, valentina pelinel cristian boureanu cearta, valentina pelinel cristi borcea


Share On Facebook