Las Fierbinti

Pe 25 Decembrie, de la ora 20.30, “Las Fierbinti” vine la Pro Tv cu doza de umor de sarbatoare. Hazul este asigurat in aceste zile de simpaticii eroi din Fierbinti atat de indragiti, intr-un episod special savuros.

La primarie ajunge pentru Vasile (Gheorghe Ifrim) un plic despre care acesta crede ca este de la DNA. Acesta se panicheaza si, pentru a nu fi prins, se decide sa se deghizeze in Mos Craciun si sa fuga.

Cu ajutorul politistului Robi (Leonid Doni) si al secretarei Dalida (Ecaterina Tugulea), primarul Vasile ia decizia de a fugi pentru ca se teme ca cei de la DNA sa nu vina si sa-l aresteze pentru ca a folosit banii satenilor pentru a-si pune termopane. Pana sa ajunga sa-si dea seama ca de fapt plicul nu era de la DNA, Vasile trece prin clipe de cosmar.

Las Fierbinti
“Este un episod foarte haios, pe care nu trebuie sa-l ratati. E despre cum poate ajunge un om sa simta ca intregul sau univers se prabuseste. Ca sa fiu mai clar: Vasile, personajul meu, ajunge sa creada ca este urmarit de DNA si, pentru a nu fi prins, se deghizeaza in Mos Craciun si fuge. Evident ca totul se dovedeste a fi o neintelegere, insa pana la elucidarea misterului, Vasile trece prin clipe de cosmar. Universul i se rastoarna dintr-o greseala. Celentano si Firicel il rapesc pe primarul costumat in Mos Craciun si incep sa-i reproseze ca atunci cand erau mici nu le-a adus cadourile pe care si le doreau. Este un episod foarte amuzant, cu situatii comice foarte bune. M-am bucurat ca am avut ocazia sa mai filmez si eu cu Celentano – Adrian Vancica – si pot sa va spun ca amandoi suntem in aceste secvente bauti: Vasile de suparare, Celentano din obisnuinta”, glumeste Gheorghe Ifrim.

Las Fierbinti
Ca sa nu fie recunoscut, Vasile se deghizeaza in Mos Craciun. Numai ca Celentano (Adrian Văncică) si Firicel (Cuzin Toma) se intalnesc cu el in padure si sunt ferm convinsi ca au dat nas in nas cu Mos Craciun. Astfel ca se hotarasc sa-l rapeasca si sa-i ceara socoteala pentru ca atunci cand erau mici nu le-a adus cadourile pe care si le doreau.

Intre timp, situatia se anima si pentru Tata Rapidoaica (Maia Morgenstern). In sat sosesc in team building un grup de corporatisti. Ardiles (Mihai Margineanu) le fura insa acestora biciletele si se decide sa scoata bani din vanzarea lor. Ramasi fara mijloc de transport, cei aflati in team building sunt luati de Gianina (Anca Dumitra) si dusi acasa la Rapidoaica, unde primesc bautura. Fosta sportiva si participanta, in tinerete, la diverse competitii, Rapidoaica este bucuroasa peste masura si ajunge sa se iubeasca cu toti coproratistii.

Las Fierbinti
Si pentru ca este perioada faptelor bune, in “Las Fierbinti” isi fac aparitia doua calugarite care se imprietenesc cu Dorel (Mihai Rait Dragomir) si incearca sa ii ceara bani pentru diverse donatii. Dorel le aduce la carciuma, unde se intalnesc cu Bobita (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita), numai ca cele doua maicute se dovedesc a fi doua aparitii foarte sexy, care fug cu toti banii din carciuma. Cum se va incheia totul, telespectatorii Pro Tv vor afla din episodul special “Las Fierbinti” difuzat chiar in ziua de Craciun, de la 20.30.

Citeste despre: las fierbinti, gheorghe ifrim, mos craciun, rapire, celentano, firicel


Share On Facebook