Share On Facebook
  


Loading the player...

Daniela Crudu isi trateaza dorul de Mihai Costea cu sampanie, in club, acolo unde paparazzii CANCAN. RO au dovada care atesta ca asistentei tv are cine sa-i toarne in pahar. Despartita de “Nila”, “Cruduta” si-a reluat vechile obiceiuri.

Scapata din marcajul lui Mihai Costea, Daniela Crudu se simte ca o pasare pe cer cand vine vorba de distractiile nocturne. Transformata de iubirea pentru “ Nila” in femeie de casa, “Cruduta” si-a recastigat libertatea si a revenit la vechile obiceiuri.

Astfel, impreuna cu gasca de prietene, asistenta tv nu rateaza nicio ocazie de distractie, iar noptile albe din cluburi au redevenit un “must have”.

Asa s-a intamplat si vineri, atunci cand, Daniela si fetele au inceput turul de onoare prin cluburile din Capitala.

"Cruduta" a fost servita cu sampanie de un tanar pe care l-a intalnit in club
Prima oprire, primul succes! "Brigada diverse" din care facea parte si “Cruduta” a fost anturata de doi baieti. Extrem de galanti, tinerii le-au oferit locurile de la masa lor, dar si ceva pentru consum.

Si cum obrazul subtire cu sampanie se tine, iar invitata este din categoria VIP, gazda a pus in pahare licoarea fina si a servit-o pe fosta iubita a lui Costea.

"Cruduta" se pare ca l-a uitat pe "Nila" si a revenit in viata de oras a Bucurestiului


Au plecat si i-au lasat pe baieti in club


La un moment dat, in ritm de dans, “Cruduta” si prietenele s-au sustras, astfel ca baietii au ramas singuri in club, cu sticlele goale si cu buza umflata. Nu stim daca pentru tratatie, tanarul a primit si un biletel cu numarul de telefon, insa un lucru este clar! Pe domnisoare nu le-a chemat somnul, asta pentru ca, in ciuda faptului ca ceasul era trecut de ora 3:00, acestea s-au urcat in taxi si au mers intr-o alta locatie in care, probabil, viata- disco avea mai mult puls.

La iesirea din club, Daniela a stat in frig din cauza ca nu a gasit un taxi care sa o duca in alta locatie
La iesirea din club, Daniela a stat in frig din cauza ca nu a gasit un taxi care sa o duca in alta locatie


Refuzata de un taximetrist


Asistenta tv la o emisiune cu multe bile si fosta iubita de fotbalist, Daniela Crudu a avut parte de un eveniment stanjenitor cand a iesit din club. Astfel, silfida domnisoara a fost refuzata de un taximetrist si a fost nevoita sa isi cauta alta masina pentru a merge spre un alt club.

"Cruduta" a incercat sa se urce intr-un taxi, insa a fost refuzata de cel de la volan

 

CITESTE SI:

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Prima reactie a lui Mihai Costea, dupa despartirea de Daniela Crudu!

Lovitura fatala pentru Daniela Crudu! A pus mana pe telefon si a sunat-o pe amanta lui Nila! Cand i-a spus asta, a scapat mobilul


"Nila" o vrea inapoi in viata lui


Lui Mihai Costea nu-i merge foarte bine nici pe plan profesional. Acesta s-a despartit de Daniela Crudu
Lui Mihai Costea nu-i merge foarte bine nici pe plan profesional. Acesta s-a despartit de Daniela Crudu
Destul de lacrimogena dupa despartirile de “Nila”, Daniela Crudu pare ca a reusit sa treaca peste ultima separare de barbatul vietii ei. Astfel, sursele CANCAN.RO spun ca cel care sufera acum este stelistul, asta in timp ce fosta lui iubita pare ca a uitat de deflagratia sentimentala care a avut loc in viata ei.
 

Citeste despre: daniela crudu distractie, crudu nila, club daniela crudu, paparazzii cancan crudu, cruduta cancan club


Share On Facebook