Loading the player...

Daniela Crudu isi trateaza dorul de Mihai Costea cu sampanie, in club, acolo unde paparazzii CANCAN. RO au dovada care atesta ca asistentei tv are cine sa-i toarne in pahar. Despartita de “Nila”, “Cruduta” si-a reluat vechile obiceiuri.

Scapata din marcajul lui Mihai Costea, Daniela Crudu se simte ca o pasare pe cer cand vine vorba de distractiile nocturne. Transformata de iubirea pentru “ Nila” in femeie de casa, “Cruduta” si-a recastigat libertatea si a revenit la vechile obiceiuri.

Astfel, impreuna cu gasca de prietene, asistenta tv nu rateaza nicio ocazie de distractie, iar noptile albe din cluburi au redevenit un “must have”.

Asa s-a intamplat si vineri, atunci cand, Daniela si fetele au inceput turul de onoare prin cluburile din Capitala.

"Cruduta" a fost servita cu sampanie de un tanar pe care l-a intalnit in club
Prima oprire, primul succes! "Brigada diverse" din care facea parte si “Cruduta” a fost anturata de doi baieti. Extrem de galanti, tinerii le-au oferit locurile de la masa lor, dar si ceva pentru consum.

Si cum obrazul subtire cu sampanie se tine, iar invitata este din categoria VIP, gazda a pus in pahare licoarea fina si a servit-o pe fosta iubita a lui Costea.

"Cruduta" se pare ca l-a uitat pe "Nila" si a revenit in viata de oras a Bucurestiului


Au plecat si i-au lasat pe baieti in club


La un moment dat, in ritm de dans, “Cruduta” si prietenele s-au sustras, astfel ca baietii au ramas singuri in club, cu sticlele goale si cu buza umflata. Nu stim daca pentru tratatie, tanarul a primit si un biletel cu numarul de telefon, insa un lucru este clar! Pe domnisoare nu le-a chemat somnul, asta pentru ca, in ciuda faptului ca ceasul era trecut de ora 3:00, acestea s-au urcat in taxi si au mers intr-o alta locatie in care, probabil, viata- disco avea mai mult puls.

La iesirea din club, Daniela a stat in frig din cauza ca nu a gasit un taxi care sa o duca in alta locatie
La iesirea din club, Daniela a stat in frig din cauza ca nu a gasit un taxi care sa o duca in alta locatie


Refuzata de un taximetrist


Asistenta tv la o emisiune cu multe bile si fosta iubita de fotbalist, Daniela Crudu a avut parte de un eveniment stanjenitor cand a iesit din club. Astfel, silfida domnisoara a fost refuzata de un taximetrist si a fost nevoita sa isi cauta alta masina pentru a merge spre un alt club.

"Cruduta" a incercat sa se urce intr-un taxi, insa a fost refuzata de cel de la volan

 

CITESTE SI:

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Prima reactie a lui Mihai Costea, dupa despartirea de Daniela Crudu!

Lovitura fatala pentru Daniela Crudu! A pus mana pe telefon si a sunat-o pe amanta lui Nila! Cand i-a spus asta, a scapat mobilul


"Nila" o vrea inapoi in viata lui


Lui Mihai Costea nu-i merge foarte bine nici pe plan profesional. Acesta s-a despartit de Daniela Crudu
Lui Mihai Costea nu-i merge foarte bine nici pe plan profesional. Acesta s-a despartit de Daniela Crudu
Destul de lacrimogena dupa despartirile de “Nila”, Daniela Crudu pare ca a reusit sa treaca peste ultima separare de barbatul vietii ei. Astfel, sursele CANCAN.RO spun ca cel care sufera acum este stelistul, asta in timp ce fosta lui iubita pare ca a uitat de deflagratia sentimentala care a avut loc in viata ei.
 

Citeste despre: daniela crudu distractie, crudu nila, club daniela crudu, paparazzii cancan crudu, cruduta cancan club


Share On Facebook