Loading the player...

Adi Mutu a vizitat parcul Carol dar nu pentru o repriza de miscare ci ca sa ne arate ce sporturi practica in timpul liber. Ciocnitul paharelor si pufaitul tigarilor. Se pare ca blonda Calina e deja istorie pentru Mutu.

Stralucirea briliantului pe terenul de fotbal paleste aproape la fiecare iesire a sa in public. La cea mai recenta recreere, pe o terasa din parcul Carol, alaturi de cativa prieteni, printre care si doua domnisoare, Mutu a jonglat printre vicii de care antrenorul Razvan Lucescu sigur n-ar fi incantat sa afle.

Mutu a iesit cu prietenii la o terasa de fite
Mutu a iesit cu prietenii la o terasa de fite

Mutu se antreneaza la discutii si jongleaza printre paharele de pe masa. In fata lui troneaza o cupa... cu rose. Pe stadion sunt interzise fumigenele insa lui Adi nu-i da nimeni peste mana cand incepe sa fumege dintr-o tigara. Urmeaza apoi si repriza a doua de turnat in pahar. Un chelner mai desface o sticla cu vin apoi incepe sa umple paharele, incepand cu cel al briliantului.
Seara continua in aceeasi nota, pret de trei ore, pana spre miezul noptii cand barbatii se decid sa elibereze terenul, lasandu-le pe cele doua femei singure la masa.

Fotbalistul pare ca se simte foarte bine in compania amicilor si a domnisoarelor
Fotbalistul pare ca se simte foarte bine in compania amicilor si a domnisoarelor

CITESTE SI

Adrian Mutu recidiveaza! Surprins in ipostaze tandre alaturi de o blonda misterioasa!

Si-a consumat amorul in vazul tuturor! Adi Mutu, prins in tandreturi cu o BOMBA sexy!

Cu mai multe pahare la bord, Mutu se urca la bordul unei masini de lux pe locul din dreapta, lasandu-l la volan pe unul dintre prieteni. 15 minute mai tarziu, cele doua femei parasesc terasa insotite de doi patrupezi.

Dupa ce au fost lasate singura in terasa, cele doua femei ies la plimbare in Parcul Carol
Dupa ce au fost lasate singura in terasa, cele doua femei ies la plimbare in Parcul Carol

In urma cu o luna, va prezentam in exclusivitate escapada amoroasa a fotbalistului de la malul marii. Dupa o vizita tarzie intr-un club, Mutu si fotomodelul Calina au zabovit alaturi de mai multi prieteni la o terasa unde au servit la micul dejun momente tandre si saruturi pasionale. Chiar si insurat, Mutu nu s-a ferit nici in public sa arate cat este de afectuos. Insa, e posibil ca pasiunea dintre ei sa se fi racit odata cu venirea toamnei. Mutu n-a mai fost vazut in compania Calinei, semn ca partida dintre ei s-a finalizat.

consuelo mutu

Consuelo si-a schimbat culoarea parului

Vazand probabil ca preferintele sotului sau se indreapta tot mai des spre blonde, Consuelo si-a aplicat recent pe par nuanta potrivita. Din negrul intens, podoaba capilara a lui Consuelo a capatat acum accente aurii. Se spune, insa, ca femeile isi modifica look-ul odata cu schimbari majore survenite in viata personala.

Marius Dan

Citeste despre: adrian mutu, adrian mutu blonda, adrian mutu sotie, adrian mutu consuelo, adrian mutu amanta


Share On Facebook