narcisa

Narcisa, fosta sotie a lui Nicolae Guta, are probleme cu legea. In aceasta dimineata, doi politisti i-au facut o vizita in casa in care locuieste impreuna cu fiul ei, Alberto.

Politistii au ramas aproximativ 20 de minute in fata casei, timp in care Narcisa isi pregatea copilul pentru scoala. A iesit in curtea abia dupa ce s-a asigurat ca oamenii legii au plecat.

“Ce sa se intample? Daca am atatia boduguarzi cum sa-mi jefuiasca cineva casa? Vreau sa va las in suspans. Nu pot sa declar nimic”, a declarat Narcisa.

narcisa

Principalul motiv pentru care a fost vizitata de politie ar fi chiar acei 100.000 de euro. Catalin Maruta a declarat ca are informatii conform carorara Narcisa ar urma sa aiba mai multe procese.

Guta este in continuare convins ca Narcisa a incercat sa faca o farsa, iar acei 100.000 de euro nu exista.

narcisa

Narcisa are probleme cu capul. Ea a facut gluma asta cu bani facuti la xerox, probabil. 100.000 de euro sunt bani foarte multi. Eu am dat pentru Alberto, pentru ea si pentru viata noastra, dar 100.000 de euro sunt vorbe sfinte. Eu n-as umbla cu sume din astea pentru ca nu risc”, a declarat Nicolae Guta.

CITESTE SI

Toata lumea s-a speriat cand l-a vazut asa! Ce si-a facut Cabral in aceasta dimineata. Seamana cu Nicolae Guta

Lovitura de teatru: Guta isi RENEAGA copilul! "Voi face tot ce e legal" Motivul pentru a luat aceasta decizie
 

Ce planuri are pentru botezul lui Anais

narcisa

Nicoleta nu are ce cauta la botezul lui Anais. Chiar daca este fiica sa, Guta nu are de gand sa o primeasca inapoi si este hotarat sa o renege, dupa ce a aflat ca are un amant. La botezul fetitei pe care o are cu Beyonce de Romania, Guta nu a invitat-o si pe Narcisa, fosta sa sotie, insa fiul lor, Alberto, poate sa vina.


D.C.

Citeste despre: beyonce de romania, nicolae guta, narcisa, copil


Share On Facebook