Guta

 Nicolae Guta si Beyonce de Romania din nou impreuna. Dupa ce a fost acuzata ca l-a inselat, manelistul s-a intors  in bratele iubitei lui. Ramane de vazut pana cand. Cei doi au petrecut noaptea in hotelul in care este ca

Manelistul a avut un gust amar atunci cand a vazut filmarile cu mama celui de-al zecilea copil al sau in bratele unui alt barbat, insa a stat si a judecat lucrurile “la rece”, apoi a luat o hotarare.

Guta

In urma cu putin timp, cei doi au fost surprinsi impreuna la hotelul in care este cazata Beyonce de Romania. Dupa ce a aflat ce micuta Anais are probleme de sanatate, cantaretul vrea sa petreaca mai mult timp cu fetita si mama ei. In timp ce Narcisa se reface dupa lovitura crunta pe care a primit-o in urma cu doar cateva saptamani, manelistul petrece nopti fierbinti alaturi de cea care i-a daruit al zecelea copil. In ciuda problemelor pe care le-au avut, iata ca Madalina si Guta sunt mai fericiti ca oricand.

Citeste si

Fetita lui Beyonce de Romania, LA URGENTA! Guta a facut ASTA pe holurile spitalului

Beyonce de Romania e DISTRUSA de DURERE! Fiica ei are grave probleme de sanatate! “Nu i se poate dezvolta creierul si...”

Vor sa locuiasca impreuna
Nicolae Guta este atat de amorezat de Beyonce de Romania incat isi doreste sa se mute cu aceasta, intr-un apartament cochet. Chiar daca a locuit multa vreme cu Narcisa, acum, manelistul este atat de suparat pe femeie incat doarme intr-o alta camera, pentru a o pedepsi. Aceasta perioada nu va mai dura multa vreme, insa, Guta pregatind deja mutarea alaturi de Beyonce si fiica lor Anais.

L.L

Citeste despre: nicolae guta, nicolae guta, beyonce de romania, nicolae guta, narcisa


Share On Facebook