Loading the player...

Narcisa a fost eliberata din arest si a plans in fata jurnalistilor, spunand ca tot ce isi doreste este sa fie lasata in pace. Sotia manelistului are interdictie de a vorbit cu presa, insa impresarul ei a lamurit situatia.

Nebunie totala in viata lui Guta. Narcisa a fost eliberata, dupa ce doua persoane si-au retras plangerea facuta impotriva ei. Si Madalina urmeaza sa faca acelasi lucru, la insistentele lui Guta, care ii va da la schimb o procura prin care poate pleca din tara cu fetita lor, Anais.

narcisa

“Plange fara incetare. Este un lucru mare pe care l-a facut justitia. Nicolae Guta s-a interesat de Narcisa. Nu stia ce se intampla si de ce nu ii da drumul. Nu a mancat nimic de 4 zile. Femeile sunt proaste si nebune pentru ca pun suflet si vor copil cu Guta. El nu este un manechin. El canta si face bani. Madalina a exagerat foarte mult in declaratiile pe care le-a facut la politie. Narcisa are destule bijuterii. Madalina o sa isi retraga plangerea, caci merge la santaj cu Nicolae Guta. Vrea sa ii dea procura sa plece cu fata in strainatate. Madalina si-a facut un nume datorita lui Guta. Vrea sa plece cu tot cu copil”, a spus impresarul Narcisei, Ion Petrisor.

narcisa

CITESTE SI

Rasturnare de situatie! Narcisa primeste lovitura de gratie! Fosta ei nora va depune plangere si promite sa o infunde

Nici Mafia siciliana n-ar putea “juca” mai dur decat Guta! Sub ce teroare traieste chiar in aceste momente Beyonce de Romania

 

Ii e frica sa iasa din casa!

narcisa

Dupa ce a decis sa faca plangere penala impotriva Narcisei, Beyonce de Romania a inceput sa fie amenintata telefonic de diferite persoane, ale caror identitati nici macar nu le cunoaste. Madalina se teme pentru viata ei si a fiicei sale, asa ca a luat o decizie soc: nu mai iese deloc din casa, decat escortata de Politie.
 

D.C.

Citeste despre: narcisa guta, beyonce de romania, madalina, nicolae guta


Share On Facebook