nicolae guta

Beyonce de Romania s-a saturat sa tot fie atacata de Narcisa, fosta sotie a lui Nicolae Guta, in timp ce manelistul o lasa sa-si faca de cap. Madalina a decis sa il pareasca pe Guta. Si-a facut bagajele si a plecat impreuna cu Anais.

Circ de zile mari astazi in jurul lui Nicolae Guta. Madalina l-a parasit, dar, cu toate astea, Narcisa continua sa o atace de fiecare data cand are ocazia. Manelistul a incercat sa o sune astazi pe iubita sa, insa aceasta nu i-a raspuns si chiar a plecat de acasa.

Dana Roba, fosta iubita a lui Nicolae Guta, o felicita pe Madalina pentru ca a avut curajul sa plece de acasa si l-a parasit pe Regele manelelor.

nicolae guta

“Am vazut acuma pe PRO TV pe Madalina, fosta iubita a lui Guta, cu care are si o fetita. Imi e si mila de Madalina pentru ca na, asa e Guta, draga mea, un nesuferit si un frustrat. E mai ok ca a ales sa plece de la el! El se crede regele femeilor fratilor si e vai de el!”, a scris Dana pe contul ei de Facebook.

nicolae guta

CITESTE SI

Beyonce de Romania l-a parasit pe Guta si nu are de gand sa-l mai priveasca inapoi: "E un circar" Cum o ataca Narcisa

Sexy amanta lui Guta, show XXX la piscina! Si-a dat jos sutienul si si-a aratat cu mandrie funduletul
 

“Guta e un circar”

Madalina a declarat despre Nicolae Guta ca e un circar si ii place sa apara TV.

nicolae guta

“Nu mai suport. La inceput era totul roz, insa acum nu mai e asa. La emisiune a zis ca ii da voie sa vorbeasca urat, iar acasa mie imi spune ca nu are ce sa-i faca Narcisei. Am plecat la mine acasa, unde am crescut. Mie mi-a zis ca sta cu ea pentru copil, nicidecum ca o iubeste. Am acceptat sa se duca la ea ca sa isi vada copilul. Acum doua seri a plecat spre Petrosani si l-am rugat sa se intoarca acasa pentru ca ploua. Mi-a zis ca s-a certat cu ea si l-am sfatuit sa se duca la vila. La 2 m-a sunat si mi-a zis ca vine acasa. De ce nu a ramas acolo daca o iubea? M-a sunat astazi, dar nu am vrut sa vorbesc cu el. Nu i-am raspuns si o sa-mi schimb si numarul de telefon. Guta e un circar. Ii place sa apara la televizor”, a explicat Madalina pentru La Maruta.


D.C.

Citeste despre: nicolae guta, dana roba, narcisa guta, madalina, beyonce de romania


Share On Facebook