Guta

Nicolae Guta are probleme de sanatate si pare ca nu-i pasa de acest lucru. Scandalurile in care a fost implicat in ultima perioada, i-ar fi putut fi fatale manelistului, care in 2005 a suferit un infarct.

Nicolae Guta a trait o adevarata drama in urma cu ceva timp, cand a facut infarct si desi medicii i-au interzis sa se supere , cantaretul nu a tinut cont. In 2005, manelistul a suferit un infarct dupa un spectacol si a fost imediat transportat la spitalul din Petrosani.

Guta si Narcisa
Guta si Narcisa

In afara de problemele cu inima, Guta mai are si probleme cu ficatul. Zilele trecute Nicolae Guta a avut un soc, atunci cand iubita lui, Narcisa a fost arestata, dupa ce a intrat in casa peste Beyonce de Romania si a batut-o.

Citeste si

Narcisa lui Guta, acuzata ca trimitea femei la produs in Turcia! Dezvaluiri socante ale unei prostituate "pestite" de ea!

Nicolae Guta, marturisiri cu lacrimi in ochi! Ce diagnostic i-au pus medicii Narcisei: “Nu credeam ca e atat de grav!”

I s-a spus ca Alberto nu este copilul lui
Nicolae Guta are in total 10 copii cu 4 femei diferite. In urma cu mult timp, Narcisa i-a dat emotii spunandu-i ca Alberto nu este copilul lui, insa manelistul este covins ca acestea au fost doar niste vorbe spuse la nervi. „Singurul lucru pe care il avem in comun este Alberto. Ea a facut acest baietel cu japca. Eu, de la inceputul relatiei cu ea, am crezut ca nu o sa mearga. I-am dat bani sa fac avort. Ea a tocat banii si a pastrat sarcina. Cui toate astea, eu nu mi-am parasit copilul. Ea mi-a zis la nervi ca Alberto nu-i al meu, ca l-a facut cu nu stiu cine. Eu nu cred, baiatul e al meu, seamana cu mine”, a spus Nicolae Guta.

L.L

Citeste despre: nicolae guta, nicolae guta, narcisa, nicolae guta infarct, nicolae guta beyonce de romania


Share On Facebook