Tonciu

Andreea Tonciu este o femeie libera si fericita. Bruneta a trecut peste despartirea de Nicolae Mitea, iar acum se bucura din plin de viata.

Bruneta a povestit despre motivele pentru care s-a despartit de fostul iubit, Nicolae Mitea si despre cum se simte ca femeie libera in acest moment. "Sunt liberă, relaxată şi fericită. Între mine şi Nicky nu mai mergea relaţia şi ne-am certat. Şi ştii cum e ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Despărţirea a fost de comun acord pentru că am fost împreună 6 ani şi aşa mi s-a părut normal. Ajunsesem să îmi doresc altceva de la viaţă. Vroiam să locuim împreună şi el nu a vrut, chiar dacă plănuiam să facem nunta anul viitor", a mărturisit Andreea la o emisiune tv.

Tonciu

Andreea a tinut sa precizeze, cum va arata viitorul ei iubit. : "Ştiu să spăl, fac mâncare şi fac şi curat în casă. Nu îmi fac griji că nu o să găsesc pe cineva. Vreau doar ca următorul să locuiască singur, să fie nebunatic, să fie înalt, brunet, cu muşchi şi să nu fie fotbalist", a mai adaugat Andreea Tonciu.

Citeste si

Alerta pe strazi! Andreea Tonciu si-a luat permis si are pe mana un bolid de 50 de mii de euro

Andreea Tonciu, cu ochii in lacrimi! Anuntul a fost facut in aceasta dimineata: "Sunt terminata, am sufletul sfasiat!"

S-a apucat de cantat

Pe Andreea am intalnit-o la ziua lui Adrian Minune, pe care culmea, il cunoaste de ani buni. Pentru cei care nu stiu inca, Tonciu a incercat sa debuteze intr-o cariera muzicala, din care s-a retras la timp pentru a nu se face de ras. Cu toate acestea, a apucat sa inregistreze o melodie, chiar in studioul lui Adi Minune. "Cu Adrian Minune ma stiu de foarte mult timp, suntem prieteni, pot sa spun. Chiar am fost la el la studio si am inregistrat o piesa acum ceva timp. Ne cunoastem foarte bine, o stiu si pe Carmen, stiu toata familia. Am inregistrat atunci o piesa cu o fata nu cu Adrian", ne-a spus Tonciu in urma cu ceva timp.

L.L

Citeste despre: andreea tonciu, andreea tonciu sexy, andreea tonciu, nicolae mitea


Share On Facebook