nicoleta luciu

Desi viata la Miercurea Ciuc este una linistita si frumoasa, Nicoleta Luciu nu se poate bucura din plin de ea. Bruneta are probleme cu fiul ei cel mare, Zsolt jr. Acesta si-a fractura clavicula si acum este imobilizat.

Atunci cand esti copil, ai senzatia ca orice este posibil si pericolul iti pare doar o joaca. Asa se face ca Zsolt jr, baiatul cel mare al Nicoletei Luciu a ajuns intr-o situatie delicata dupa ce a vrut sa se mandreasca in fata colegilor cu o miscare noua de fotbal.

Nicoleta si fiul sau, Zsolt, intr-un moment de tandrete
Nicoleta si fiul sau, Zsolt, intr-un moment de tandrete

CITESTE SI

Nicoleta Luciu a ajuns de urgenta la spital, cu fiica sa! Motivul pentru care s-au dus la o clinica privata dupa lasarea serii

Premiera in familia Nicoletei Luciu! Ce a ajuns tatal brunetei sa faca dupa ani la rand de alcoolism cronicizat!

"Zsolt Jr a invatat la fotbal scheme noi si a vrut sa se dea mare smecher la scoala, a facut niste scheme fara sa se incalzeasca. A calcat pe minge si a picat pe umar. Acum trebuie sa poarte niste fase. La cateva zile dupa asta, s-a aruncat in cap de pe tobogan. Sotul meu spune ca baiatul seamana cu mine", a spus Nicoleta, intr-o emisiune TV.

Nicoleta Luciu

Are probleme cu coloana

Zsolt Jr nu sunt singurul membru al familiei Luciu- Csergo care are probleme de sanatate. Din cauza celor doua sarcini, dar si a dimensiuni sanilor, Nicoleta are acum dureri serioase de coloana si face tot posibilul pentru a scapa de ele fara interventie chirurgicala.

A.D.

Citeste despre: nicoleta luciu, nicoleta luciu copii, nicoleta luciu zsolt jr, nicoleta luciu probleme sanatate, nicoleta luciu probleme coloana


Share On Facebook