VIDEO Niculina Stoican, secrete de familie: "Tatal meu a fost unicul barbat din viata mamei, ea l-a iubit intr-adevar! M-am nascut dintr-o dragoste mare"

Niculina Stoican a fost invitata la CANCAN TV de la Kanal D alaturi de sora si mama ei. Niculina a abordat un subiect de care nu a vorbit prea mult de-a lungul timpului: relatia cu tatal ei.

"Niculina era foarte iute, dar era si blanda. Te asteptai la surprize de la acest copil. Si Adriana era la fel. Mie pe cate greutati mi-a dat in viata, pe atat mi-a dat bucurie din partea copiilor si a parintilor", a spus Angelica Stoican despre fiica ei mai mare, Niculina.

Mai mult, mama lor le aducea foarte multe lucruri de care ceilalti copii nu se bucurau in acea perioada. "Ce aveam noi, nu aveau toti copiii, dulciuri, sucuri. Am avut un video, televizor color, papusi cat noi de mari. Mi-a cumparat chiar si o bicicleta. Mama ne aducea din strainatate toate bunatatile", a marturisit Niculina Stoican la CANCAN TV de la Kanal D.

"Dupa ce le imparteam darurile, treceam prin camerele lor sa vad daca sunt hainele aranjate", a explicat Angelia Stoican, mama artistei.

Niculina nu a avut parte de iubirea paterna si i-a lipsit foarte mult tatal. "Nu intram in aceasta discutie. El este mort. Este o alta epoca, o alta lume. Niculina a fost nascuta dintr-o mare dragoste. Chiar si in perioada comunista, daca se intampla ceva, erai foarte rau pedepsit. El, inainte de moarte, l-am intalnit si era foarte fericit pentru ca a auzit ca Niculina era la facultate. Imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie sa fiu langa el si sa o crestem pe Nniculina impreuna", a spus Angelica Stoican.

"Mie nu-mi pare rau. Nu mi-a lipsit nimic, nici material. La randul meu, sunt o mama buna. Poate ca lui acolo i-a lipsit ceva. Cred ca tata a fost unicul barbat din viata ei pe care l-a iubit intr-adevar", a marturisit Niculina.

"El a trait intr-o puscarie vesnica cu oameni suspusi. A dus o viata de puscarias. A fost prizonierul familiei. Nu s-a bucurat de nimic. El si-a dorit-o pe Niculina foarte mult. In noaptea cand el a murit, eu eram la Orsova si am sunat-o pe Niculina si am avertizat-o ca se intampla ceva cu tatal ei. La scurt timp am aflat ca a murit: a facut infarct in casa", a mai povestit mama Niculinei.

"Mama l-a iubit atat de mult, incat orice i-ar fi facut in viata.... Ea l-a divinizat pe tatal meu. Eu m-am nascut dintr-o dragoste asa de mare! Din toata relatia aia, eu am fost facuta din dragoste", a spus Niculina.

Niculina Stoican: "M-am maritat cu primul barbat din viata mea"

"Niculina, cand s-a indragostit ea tare de tot mi-a spus "Daca nu ma lasi, eu fug cu Bebe sau ma spanzur", a povestit Angelica Stoican.

"Vazut, placut, luat! A fost primul barbat din viata mea. La 18 ani ne-am cunoscut , am fost prieteni doi ani si apoi a venit sa vorbeasca cu mama: 'Stiti, eu as vrea sa ma insor cu Niculina', 'Cu Niculina nu se poate!' i-a spus mama", a dezvaluit Niculina dialogul dintre mama ei si cel care i-a devenit sot.

VIDEO Un duet pe care ti-l vei aminti 5 ani de acum inainte: Niculina Stoican si frumuselul Marian Vasilescu!

VIDEO Un duet de zile mari! Stefan Stan si Niculina Stoican s-au apucat de cantat! Vezi aici cum se descurca "Vocea Romaniei" la muzica populara!

VIDEO Niculina Stoican, in lacrimi de dragul fiului sau! "Daca ploua imi aduc aminte de seara cand l-am lasat acolo. Am simtit ca nu mai am niciun rost in viata"Share On Facebook