Misha si Connect r

Toata lumea l-a invidiat pentru nunta somptuoasa pe care a avut-o, dar nimeni nu a stiut ce a fost de fapt in sufletele Mishei si al lui Connect-R. Cei doi au trait momente incarcate de emotie si au fost foarte stresati.

Nunta este cel mai frumos moment din viata unui cuplu, insa, cu siguranta si cel mai greu. De cele mai multe ori, tinerii insuratei nu apuca sa se bucure prea mult de ziua cea mare, ocupati sa se asigure ca tot evenimentul iese ca la carte.

Cam asa s-a intamplat si in cazul Mishei si al lui Connect-R. Desi toata lumea i-a invidiat pentru petrecerea spectaculoasa pe care au avut-o, nimeni nu a stiut ce au trait de fapt cei doi in acea seara. Marturisirile lor te vor emotiona cu siguranta.

Misha si Connect r

CITESTE SI

Pe ce a SPART Connect-R cei 80.000 de euro stransi la nunta: "E noul meu..." Acum nu mai poate trece neobservat

Prima reactie a Mishei dupa ce si-a vazut sotul sarutandu-se cu alta femeie! Filmarile de azi cu ea si Connect-R sunt graitoare

Daca Misha nu a reusit sa manance nimic intreaga noapte, in cazul lui Connect-R “lucrurile” s-au mai linistit dupa un pahar, doua de tarie. “Nu am mancat nimic toata noaptea, nu am avut cand. A fost greu, toata seara am ciocnit sampanie, am facut poze, toti artistii ne chemau pe ringul de dans”, s-a confesat Misha la Antena 1. Iar Connect-R a completat-o: “Eu m-am simtit bine, dar dupa unu noaptea, cam asa. Dupa niste tarie”.

Misha si Connect r

Au primit titlul de "cea mai originala nunta"

Pentru ca au ales sa inlocuiasca sampania si piscoturile cu prajeala tiganeasca, mamaliga si palinca, Misha si Connect-R au primit din partea restaurantului unde si-au organizat nunta titlul de "cea mai originala nunta". Cei doi s-au bucurat foarte mult cand au primit distinctia, dar s-au si amuzat pe seama ei.

A.D.

Citeste despre: misha, connect-r, misha connect-r, misha connect-r nunta, misha connect-r petrecere nunta


Share On Facebook