Loading the player...

Astazi, Ruxandra Ion este unul dintre cei mai mari producatori din Romania. Aceasta a realizat numeroase seriale si telenovele, pentru care si-a atras renumele de "mama telenovelei romanesti". Cu toate astea, putina lume stie ca putea fi o mare actrita.

Atunci cand rostesti numele Ruxandrei Ion, toata lumea stie cine este aceasta. A fost prima care a produs o telenovela in Romania, iar astazi nu exista om care sa nu se fi uitat macar la un episod dintre productiile semnate de ea. 

O prezenta foarte discreta, Ruxandra Ion a tinut pana astazi foarte bine ascuns un mare secret. In urma cu mai bine de 30 de ani, producatoarea si-a dorit sa devina actrita si, dupa cum marturisesc cei din jur, avea sanse sa ajunga un mare nume al teatrului sau filmului romanesc.

 

Ruxandra Ion este considerata
Ruxandra Ion este considerata "mama telenovelei romanesti"

CITESTE SI:

Succesul le-a luat mintile! Cum si de ce s-au lasat de telenovele Oana Zavoranu, Dan Bordeianu si Corina Danila! Unii inca regreta

Ruxandra Ion are grija de un copil de la "Dansez pentru tine"

Soacra Dianei a pus ochii pe Adela

Cu toate acestea, producatoarea a renuntat la acest lucru, atrasa mai mult de locul ei din spatele ecranului, de unde priveste cu atentie fiecare miscare a actorilor pe care ii are "in grija". "Doamna telenovelelor din Romania" isi aminteste, insa, cu nostalgie de visul din adolescenta.

LaLa Band este cea mai recenta descoperire a Ruxandrei Ion
LaLa Band este cea mai recenta descoperire a Ruxandrei Ion

"La 17 ani am vrut sa joc. A trecut multa vreme de atunci. Nu ma simt confortabil in fata camerei, dau foarte rar interviuri in fata camerei. Imi place foarte tare locul meu din spate. Am inceput cu Abracadabra, unde am tot facut filme pentru copii. Apoi am lucrat ani buni si frumosi la Acasa, unde am invatat foarte multe despre meseria asta, de pe internet si de la un om care mi-a fost mentor, Sarbu. Mi-a propus la un moment dat sa fac o telenovela, insa am zis ca nu e inca momentul. Apoi am vazut prin ziare ca domnul Lazarov vrea sa faca asa ceva si am zis ‘de ce el si nu eu’. Asta se intampla in mai si in septembrie- octombrie eram pe post", a declarat Ruxandra Ion, pentru CANCAN.ro.

De-a lungul timpului, Ruxandra Ion a
De-a lungul timpului, Ruxandra Ion a "scolit" foarte multi tineri, care acum au ajuns vedete de renume

A lansat multe vedete de la noi

Pentru multi actori tineri din Romania, Ruxandra Ion poate fi numita o a doua mama, cea care le-a dat viata artistica. Producatoarea a lansat de-a lungul timpului nume astazi mari precum Adela Popescu, Oana Zavoranu, Radu Valcan, Corina Danila, Diana Dumitrescu si tinerii din LaLa Band.

Aiana Dinu

Citeste despre: ruxandra ion, ruxandra ion actorie, ruxandra ion adolescenta, ruxandra ion cariera, ruxandra ion scena


Share On Facebook