Anca Pandrea

Sambata aceasta se implinesc doi ani de cand Iurie Darie a plecat dintre noi, insa, Anca Pandrea refuza sa ii faca parastas. Aceasta spune ca il va sarbatori pe barbatul pe care l-a iubit enorm, caci asa si-ar fi dorit el.

Mai sunt cateva zile pana cand se vor implini doi ani de la moartea lui Iurie Darie, iar Anca Pandrea a intrat deja cu pregatirile pe ultima suta de metri. Actrita va imparti pachete pentru barbatul pe care l-a iubit o viata intreaga, dar nu ii va face parastas.

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura..."

Aceasta a marturisit ca lui "Iurisca", asa cum il alinta ea, nu i-ar fi placut acest lucru, ci si-ar fi dorit sa fie sarbatorit. "Ma pregatesc pentru Iurisca, sufletul si viata mea. Sambata, preotul va sfinti locul de veci si voi imparti pachete la cimitir, apoi parintele va veni sa sfinteasca si restul mesei, acasa. Acolo, voi petrece cu prietenii, pentru ca il sarbatoresc pe Iura, nu-i fac parastas. Voi pune pe masa tot ce ii placea copilului meu", a declarat Anca Pandrea, pentru ziarul Ring.

Anca Pandrea si Iurie Darie

Sustine ca el i-a spus pe cine sa voteze

De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea sustine ca a pastrat legatura cu el tot timpul. Actrita povesteste ca il simte prin casa si vorbeste cu el. "Ma sfatuiesc mereu cu el si doua nopti la rand am vorbit pe cine sa votez dintre cei 14 candidati la presedintie. Mi-a spus cu ajutorul flacarii de la candela si asa am si votat. Si inainte de a merge sa aleg in ultimul tur de scrutin ma voi sfatui cu Iura", a marturisit aceasta.

A.D.

Citeste despre: anca pandrea, anca pandrea iurie darie, anca pandrea parastas iurie darie, anca pandrea moarte iurie darie


Share On Facebook