Fuego

Nu exista artist din Romania care sa fi dat nastere mai multor bancuri decat Fuego. De cand s-a lansat, acesta a devenit subiect de glume, insa, asta nu il deranjeaza catusi de putin. Ba dimpotriva!

Daca majoritatea oamenilor s-ar supara sa auda astfel de bancuri facute pe seama lor, iata ca Fuego demonstreaza inca o data ca are simtul umorului. Cantaretul nu este deloc suparat pe cei care lanseaza glume la adresa lui, ba chiar recunoaste ca unele il amuza pana si pe el.

Paul Surugiu Fuego

Artistul a marturisit intr-o emisiune TV ca a ras cu mare pofta atunci cand a auzit ca cineva s-a gandit sa "il incuie intr-o camera cu zece brazi si un singur glob".

CITESTE SI

Ce se intampla in aceste momente cu fosta iubita a lui Fuego! El umple Sala Polivalenta, iar ea a ajuns sa se ocupe cu asa ceva!

Aroganta MAXIMA a lui Fuego pentru Horia Brenciu: "Trei sferturi din spectatorii lui erau acolo pentru mine" Ce mesaj i-a transmis

 

"Au fost foarte multe glumite care m-au facut sa rad cu gura pana la urechi. Cum sa spui tu: tot omul se trage din maimuta, numai Fuego din maicuta? Se refereau la faptul ca eu cant piese dedicate mamei! Asta a fost o gluma tare. Sau, alta care mi-a placut: sa-l pui pe Fuego intr-o camera cu zece brazi si sa-i dai un singur glob! Asta a fost foarte tare! Am ras cu gura pana la urechi”, a povestit Fuego.

Fuego

 

Ultra TT il ironizeaza foarte des

Titi Balteanu, fostul solist al "Scolii Vedetelor" a creat pe contul lui de pe o cunoscuta retea de socializare un album intreg cu fotografii in care il ironizeaza pe Fuego. Acesta l-a denumit pe artist "Fereasca Dumnezeu" si nu scapa nicio ocazie pentru a-l lua peste picior.

A.D.

Citeste despre: fuego, glume fuego, bancuri fuego, fuego glume bancuri, fuego reactie bancuri


Share On Facebook