Dan Diaconescu

26 de ani, Dan Diaconescu si Emilia au trait o frumoasa poveste de dragoste, insa, fara a fi legati de vreun act. Acum, cei doi au luat o decizie care a surprins pe toata lumea. In curand vor merge in fata Ofiterului Starii Civile.

Dupa aproape trei decenii in care s-au iubit fara acte, Dan Diaconescu si partenera lui de viata au decis ca a venit momentul sa faca marele pas. Cei doi au planuit sa se cunune in cel mai mare secret, departe de ochii curiosilor, dar si de posibilii musafiri nepoftiti.

Dan Diaconescu si Emi au impreuna o fetita in varsta de 9 ani
Dan Diaconescu si Emi au impreuna o fetita in varsta de 9 ani

CITESTE SI

Femeile lui Dan Diaconescu traiesc intr-un huzur, mai ceva ca nevestele de seici! Se rasfata cu bijuterii de 600.000 de euro!

Dezvaluiri incredibile din viata de cuplu a lui Dan Diaconescu! Si-a cunoscut iubita in fabrica si n-a cerut-o niciodata de sotie

Realizatorul TV si Emilia sunt impreuna de 26 de ani si au o fetita de zece ani, Dona Milena. Vestea ca acum vor deveni sot si sotie a luat prin surprindere pe toata lumea, caci apropiatii cuplului o considerau deja "doamna Diaconescu" pe iubita omului de afaceri si nimeni nu se mai astepta la o nunta.

Emilia a reusit sa-l tina aproape pe Dan Diaconescu timp de 25 de ani
Emilia a reusit sa-l tina aproape pe Dan Diaconescu timp de 25 de ani

Se cunosc dinainte de Revolutie

Povestea lui Dan Diaconescu si a Emiliei a inceput inainte de Revolutie, pe vremea cand cei doi lucrau impreuna in aceeasi fabrica. S-au intalnit pentru prima data in '88, la o "manifestatie" comunista. “Lucram in aceeasi fabrica, pe str. Preciziei. Intr-o zi, ne-au scos la o manifestatie pentru Ceasusescu, unde trebuia sa iesim cu niste pancarte. Acolo am cunoscut-o. Pana atunci, nu stiusem de existenta ei, pentru ca eram multi angajati in fabrica. Pe vremea aia, eu caram o roaba. O incarcam intr-un loc si o descarcam in altul”, a povestit Dan Diaconescu, in urma cu cateva luni.

A.D.

Citeste despre: dan diaconescu, dan diaconescu se insoara, dan diaconescu iubita, dan diaconescu familie, dan diaconescu nunta


Share On Facebook