Narcisa

Narcisa Guta traieste o drama, dupa ce a batut-o si a talharit-o pe Beyonce de Romania, urma cu doua zile. Mai este foarte putin si i se va decide soarta, iar in cazul in care va fi condamnata la inchisoare cu executare, bruneta va ajunge la "Targsor".

Daca Narcisa Guta va fi condamnata in dosarul de talharie calificata si violare de domiciliu in care este anchetata, ea va ajunge cel mai probabil la inchisoarea “Targsor” din Prahova.

Narcisa

Daca va avea o sentinta severa,cu executare, nevasta lui Guta risca sa ajunga la puscaria “Targsor” din Prahova, acolo sunt duse detinutele cu cazuri de talharie si violenta.

Narcisa

In locul cu pricina sunt inchise aproape 600 de femei si conditiile sunt destul de grele. Se pare ca in cladire exista un salon de infrumusetare, unde Narcisa isi poate ingriji look-ul.

Citeste si

Cum arata Beyonce de Romania dupa ce a fost desfigurata de Narcisa lui Guta! Rupta cu bataia, a fugit cu sugarul in ambulanta!

REACTIA lui Nicolae Guta, dupa ce a vazut-o pe Narcisa cu catusele la maini! "Abia acum realizeaza ca..."

S-a ales cu vanatai si zgarieturi pe corp

In urma bataii incasate de la Narcisa, Beyonce de Romania s-a ales cu multe vanatai pe fata si pe corp, zgarieturi, urechile pline de sange, dar si cu un dinte si cu o masea sparta. A doua zi, Madalina amers de urgenta la un dentist, pentru a-si repara dantura si a aparut la emisiunea "La Maruta" bandajata la cap.

L.L

Citeste despre: narcisa, narcisa guta arestata, narcisa guta, beyonce


Share On Facebook