Felicia Tuca MasterChef

Felicia Tuca, in varsta de 44 ani, a fost deja numita noua “casnica” de la Masterchef. Ea ne-a povestit de ce a divortat de sotul ei, medic ginecolog, dar si cum a ajuns sa-si faca o operatie de micsorare a sanilor.

La 44 de ani Felicia poate da clasa multor femei cu mult mai tinere. Cu un bust generos si mult talent, ea a reusit sa-i induplece pe cei trei jurati de la MasterChef sa-i dea sortul mult-dorit.

Felicia si-a facut, in urma cu cinci ani, o operatie de micsorare a sanilor
Felicia si-a facut, in urma cu cinci ani, o operatie de micsorare a sanilor

Rulourile ei de vinete nu l-au convins pe Catalin Scarlatescu, insa cei doi "DA" din partea lui Chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu au fost suficienti pentru ca noua "casnica" sa mearga mai departe.

Femeia ne-a spus ca in urma cu cinci ani a fost nevoita sa-si faca o operatie de micsorare a sanilor, deoarece o durea spatele foarte tare.

Femeia adora sa se imbrace in haine multae, mai ales dupa operatie de micsorare a sanilor
Femeia adora sa se imbrace in haine multae, mai ales dupa operatie de micsorare a sanilor

“Erau mari si ma durea spatele, pentru ca la greutatea pe care o am erau prea mult. Tot sunt mari si acum, am ajuns la masura patru. Sunt multumita!", ne-a spus Felicia.

A divortat in 1998


Felicia ne-a povestit ca a divortat in 1998 de sotul ei, care era medic ginecolog, motivul fiind nepotrivire de caracter, dar si diferenta de varsta.

In Italia
In Italia "Casnica" a avut un restaurant si un magazin de haine

“El era mai mare cu 10 ani, eu aveam 23 iar el 33 de ani, aveam o relatie de trei luni cand ne-am casatorit. Mariajul a rezistat sase ani”, ne-a spus concurenta de la MasterChef. Felicia se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Cat despre titulatura de “Casnica”, femeia ne-a spus ca nu stie cine a purtat aceasta porecla in sezoanele trecute.

"Casnica" si-a micsorat sanii de la masura sase la patru

Vrea sa-si deschida restaurant in Cluj


Felicia ne-a spus ca in Italia, care i-a fost casa aproximativ 24 de ani, ea detinea un magazin de haine si un restaurant, la care daca era nevoie mai gatea si ea. “Casnica” ne-a mai explicat ca a venit in tara special pentru MasterChef, fiind inscrisa de niste prietene.

Felicia a reusit sa ii induplece pe jurati cu niste rulouri de vinete
Felicia a reusit sa ii induplece pe jurati cu niste rulouri de vinete

CITESTE SI 

O mai tineti minte pe casnica siliconata de la Masterchef? Sigur n-o mai recunosti acum, dupa ce s-a facut roscata si creata!

Casnica siliconata de la "Masterchef" s-a casatorit religios cu Stefan Petre! Cum arata in rochie de mireasa!

Au dat-o disparuta, dar "Casnica de la Masterchef" a copt-o! Vezi ce i-a ocupat timpul in ultima perioada

Daca va castiga marele premiu ea vrea sa-si deschida un mic restaurant in Cluj. “Sper sa raman cat mai mult in concurs, la preselectii eram cea mai mare, eu eram cea mai batrana teoretic, celelalte fete erau foarte tinere. Eu am 44 de ani!”, ne-a spus Felicia. (Sursa foto facebook)(Alex Saulea)

"Tot sunt mari si acum, am ajuns la masura patru, tot sunt multumita, nu sunt fara sani", Felicia Tuca
 

 

Citeste despre: casnica masterchef a divortat, casnica masterchef si-a facut operatie de micsorare a sanilor


Share On Facebook