leo de la strehaia

Dupa Nicolae Guta, un alt compatriot de-al nostru a ajuns celebru in Anglia. Este vorba despre Leo de la Strehaia, a carui viata sentimentala a ajuns pe prima pagina in faimosul tabloid Daily Mail.

"Telenovela" cu Leo de la Strehaia, Renata si mama ei, Dana Criminala, a ajuns subiect in presa tabloida din Marea Britanie. Jurnalistii englezi scriu ca Leo, pe care il numesc "Prince of the gypsies" a facut o alegere controversata cand a inceput o idila cu Dana.

Daily Mail il numeste pe Leo - pe numele lui real Ion Mihai Stelica - "o vedeta mai mica din Romania", sustinand ca are o avere de 10 milioane de lire sterline!

leo de la strehaia

In tabloidul britanic apar si declaraţii ale Danei Criminala, care povesteşte cum l-a cunoscut pe Leo: "Ne stim de zece ani. A incercat sa se cupleze cu mine, dar aveam un iubit foarte gelos. Fiica mea l-a cunoscut mai tarziu si au inceput o relatie. Obisnuiam sa petrec weekendurile cu ei si Leo era foarte grijuliu. Am petrecut trei ani in aceasi casa".

leo de la strehaia

Britanicii scriu si despre problemele cu legea ale lui Leo, care a fost acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala in 1999. Leo a fost gasit vinovat si condamnat la patru ani de inchisoare in 2004, dar a ajuns sa isi ispaseasca pedeapsa pentru ca procesul nu s-a terminat.

Claudiu Stan
 

Citeste despre: leo de la strehaia, leo strehaia, renata, dana criminala


Share On Facebook