Pepe

A fost foarte fericit cand a aflat ca va deveni tata din nou, dar acum Pepe traieste o bucurie si mai mare. Medicii l-au anuntat ca al doilea copil va veni pe lume intr-o zi cu dubla semnificatie. Este ziua sotiei, dar si aniversarea cununiei lor.

18 aprilie. Aceasta este ziua in care Raluca Pastrama si Pepe isi vor strange in brate cel de-al doilea copil. Sau, cel putin pana acum, asa spun medicii. De curand, cei doi soti au fost impreuna la un control de rutina, iar in urma unei ecografii doctorii au programat nasterea intr-o zi cu dubla semnificatie pentru tanarul cuplu.

pepe

CITESTE SI

Nici daca stateai in casa cu Raluca si cu Pepe nu aflai ce au in plan! Are legatura directa cu fetita lor si cu sarcina sotiei!

Pepe va fi din nou tata! Raluca a ramas insarcinata in noaptea nuntii

Pe 18 aprilie, cantaretul si sotia lui sarbatoresc deja doua evenimente foarte importante pentru ei. Este ziua Ralucai, dar si aniversarea cununiei lor civile, care a avut loc anul trecut. In primul moment in care a aflat ca de la anul va avea tripla sarbatoare in familie, Pepe a ramas fara cuvinte. Artistul nu i-a venit sa creada cand a auzit ce mare bucurie se va intampla in familia lui.

Pepe

Si-a schimbat viata de cand a aparut fiica sa!

Inainte ca Maria sa se nasca, Pepe avea o viata ceva mai libertina. Pierdea noptile cu baietii in oras si ii placea sa aiba anturaj. Insa, de cand fiica sa a venit pe lume, artistul este alt om si renunta la orice alta activitate numai de dragul de a sta cu fiica sa.

A.D.

Citeste despre: pepe, raluca pastrama, pepe raluca pastrama al doilea copil, raluca pastrama nastere, raluca pastrama zi nastere


Share On Facebook