Alina Eremia

Alina Eremia se antreneaza intens in aceasta perioada pentru a participa la un concurs de dans. Cantareata posteaza zilnic imagini cu ea din sala de repetitii, insa in ultima poza i-a cam ingrijorat pe fani.

Alina a lasat la vedere un detaliu din cauza caruia prietenii ei virtuali au intrat in panica. Foarte grijulii cu artista, acestia au intrebat-o ce a patit la picior si au atentionat-o sa nu se accidenteze la repetitii.

Alina Eremia

Alina Eremia nu si-a dat seama ca, din cauza balerinilor pe care ii purta in picioare si a pozitiei in care statea, ligamentele piciorului i-au iesit in evidenta mai mult decat ar fi trebuit. Astfel, toti fanii au crezut ca artista a suferit un accident si ca asta ii va aduce necazuri in ceea ce priveste urmatoarele concerte.

Alina Eremia

“Minunaata! Hey, dar ce ai la picior?”, “Cam ai ceva la picior in poza ,dar tot draguta esti, tot asa in continuare!”, “OMG, ce au patit picioarele tale?!?”, i-au scris ingrijorati admiratorii.

CITESTE SI:

Aparitie DEMENTA! What's Up a venit insotit de o OAIE pe covorul verde! Ce probleme a avut cu ea

Alina Eremia, schimbarea RADICALA de look! Nimeni nu a mai recunoscut-o, dupa ce s-a facut bruneta! “Nu sta bine oricui...”

Are o cicatrice deasupra ochiului

Cantareata ascunde insa un secret, un mic semn de "buna purtare", de existenta caruia stiu doar cei apropiati. Blonda are o cicatrice destul de mare deasupra ochiului drept, chiar pe arcada, cu care s-a ales in urma unui accident petrecut in copilarie.

Alina Eremia

"Eram mica, alergam si am cazut. Am dat cu capul de ciment si asa m-am ales cu cicatricea asta. Cand am mai crescut m-am mai lovit de cateva ori cu capul de tocul usii, dar nimic grav. Cred ca asta se intampla oricui, macar o data in viata", a declarat Alina Erimia, pentru CANCAN.ro.

R.O.

Citeste despre: alina eremia, alina eremia picior, alina eremia repetitii, alina eremia fani, alina eremia accident


Share On Facebook