Sanzi si Zuluf

Se anunta nunta mare in lumea mondena peste numai cateva saptamani. O blondina focoasa de la noi si un fotbalist isi pun pirostriile, insa nu in Romania, ci in Grecia. Chiar daca nu se anunta alai mare, pregatirile sunt costisitoare.

Sanziana Buruiana si fotbalistul Nicolae Zuluf s-au hotarat! Cei doi se vor casatori peste doar cateva saptamani, insa ceremonia nu va avea loc in Romania, ci peste hotare. Chiar daca nu vor veni la petrecere decat prietenii foarte apropiati, Sanziana este dispusa sa cheltuie sume destul de maricele pentru cea mai fericita zi din viata ei.

Sanzi si Zuluf

"O sa ma numesc Sanziana Buruiana Zuluf. Nu o sa chem pe nimeni din showbiz. Vreau o nunta intre prieteni foarte apropiati. O sa am maxim 50 de persoane. Nu stiu cat o sa coste nunta. O sa fie putin costisitor, pentru ca facem nunta in Grecia", a declarat blondina pentru Romania TV.

Sanzi si Zuluf

_____

CITESTE SI:

Sanziana Buruiana nu mai arata ASA! Vedeta a luat o decizie radicala in privinta look-ul ei!

Au inceput sa confunde mall-ul cu parcul. Noua fita in randul vedetelor. Sanziana Buruiana, intr-o ipostaza nemaivazuta!

_______

Sanzi si Zuluf

Nasii, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana?

In luna martie a acestui an, cand deja incepuse sa circule zvonurile despre nunta celor doi, Sanziana spunea ca inca nu stie cand se va casatori exact, insa si-i dorea ca nasi pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Ramane de vazut acum, dupa certurile din celebrul cuplu, daca aceasta propunere mai ramane in picioare.

Adriana si Silviu au mai divortat in trecut
Adriana si Silviu au mai divortat in trecut

“Vreau si copii, normal!”, a declarat Sanziana atunci.

R.O.
 

Citeste despre: sanzi si zuluf, sanziana buruiana si nicolae zuluf, nunta sanziana buruiana


Share On Facebook