gabi main

O actrita a Teatrului de Nord Satu Mare a fost gasita moarta astazi, pe malul Somesului. Din primele concluzii ale anchetatorilor, femeia ar fi fost violata si strangulata.

Trupul neinsufletit al actritei Gabriela Dorgai (43 de ani), a fost descoperit astazi, in cursul dupa-amiezii, pe malul Somesului. O femeie care se plimba cu bicicleta prin zona a gasit o poseta aruncata pe malul raului, iar cand a coborat sa vada despre ce e vorba, a gasit cadavrul actritei.

gabi main


Femeia era dezbracata de la brau in jos si prezenta urme de lovituri. Politia efectueaza cercetari suspectand un posibil viol urmat de crima.

Actrita a fost vazuta ultima oara la premierea spectacolului Inima de caine ce a avut loc duminică seara.Gabriela Dorgai era divortata si isi crestea singura fetita.

actrita

“Gabriela a fost aseara la premiera unei piese de teatru pusa in scena de colegii ei. Numai Domnul stie ce s-a intamplat. Stiu ca era divortata si isi crestea singura copilul. Insa Gabriela era o fire sociabila si extrem de muncitoare”, a spus Adriana Vaida, actrita la Teatrul de Nord Satu Mare.

D.C.

Citeste despre: teatrulul de nord satu mare, gabriela dorgai


Share On Facebook