nicola
Cântăreaţa a ieşit „undercover“ la cumpărături

Dacă în urmă c-un deceniu cântăreaţa Nicola era cunoscută pentru apariţiile sale pe scenă, acum artista e mai retrasă în ceea ce priveşte apariţiile în public.

În urmă cu două zile, Nicola a fost fotografiată de către CANCAN.ro când mergea, la fel ca o oarecare, aşa cum zice cântescul, cu un mijloc de transport în comun.

Cel mai probabil, acest lucru nu s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 sau 15 ani, când cântăreaţa era pe val. Nici ţinuta pe care artista a ales să o poarte, în după-amiaza de luni, nu este una spectaculoasă.

Spunem asta deoarece Nicola a ieşit din casă îmbrăcată cât se poate de casual, având un pe ea şi-un hanorac roşu, al cărui glugă a folosit-o pentru a se „deghiza“. După ce şi-a făcut cumpărăturile înBăneasa Shopping City, Nicola iese c-o sacoşă plină într-o mână, pe care preferă să o ducă de una singură, fără a apela la serviciile vreunei companii de taxi.

Nimeni n-a recunoscut-o pe Nicola

Dacă gluga pe care a avut-o tot timpul trasă pe cap nu era suficient pentru a se apăra de ochii curioşilor,Nicola a purtat sub aceasta şi o şapcă neagră. Aşa a stat din momentul în care a păşit într-o staţieRATB, s-a urcat într-un autobuz din zona Băneasa, şi până când a ajuns la destinaţie.

Nici măcar când a coborât, fiindcă se ducea spre casă, Nicola n-a renunţat nici la glugă, nici la şapca. Mai mult, aceasta pare să şi le aranjeze mai bine, să nu fie totuşi recunoscută. Şi pentru a putea rămâne în continuare „undercover“, artista se uită în toate părţile când coboară din mijlocul de transport în comun.

Planul său pare să fi funcţionat de minune, pentru că nimeni nici măcar n-a bănuit că sub gluga roşie se ascunde cântăreaţa Nicola, ca să nu mai vorbim că nimeni n-a oprit-o pe aceasta pentru un selfie sau un autograf.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Nicola divorţa de soţul său, Mihai Alexandru, însă în loc să se concentreze asupra vreunei noi cuceriri sau relaţii amoroase, cântăreaţa a preferat să pună în prim-plan cariera muzicală.

Cu fostul soţ, alături de care are şi doi copii, Nicola spune că are o relaţie de oameni normali. În urmă c-un an, cei doi colaborau şi lucrau împreună cu Marcel Pavel la noi proiecte muzicale.

De asemenea, Nicola e mereu activă şi pe reţelele sociale, se fotografiază alături de diferiţi artişti şi postează pe Facebook tot soiul de poze. Totuşi, Nicola a tot fost criticată de fani că apare pe Facebookdin ce în ce mai neîngrijită şi nu se ocupă de propria imagine.

Mădălina Moraru

 
Citeste despre: nicola, statie ratb, baneasa shopping city, nicola deghizata


Share On Facebook