Bianca Neagu

Bianca Neagu, fetiţa care a jucat unul dintre rolurile principale din telenovela "Numai Iubirea",  s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Este sutudenda la Psihologie si se pregateste sa revina in curand pe micile ecrane.

Bianca Neagu a fost vazuta crescand la televizor. Rolul din "Numai Iubirea" a fost inceputul pentru ea, urmand mai apoi sa joace in seriale precum "Pacatele Evei", "Mama dupa ora 5", "Daria, iubirea mea" si apoi "Inima de tigan"

Tanara vrea sa revina pe micile ecrane
Tanara vrea sa revina pe micile ecrane

Bianca, alaturi de prietenele ei
Bianca, alaturi de prietenele ei

De cand a devenit vedeta, viata i s-a schimbat complet. "A fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata mea. Faptul ca am crescut pe platourile de filmare impreuna cu oameni profesionisti de la care am avut ce invata , am evoluat frumos, m-am maturizat si am avut o copilarie de care o sa-mi amintesc cu drag. Dupa toata aceasta experienta mi-am dat seama ca acesta este drumul meu in viata si ca am sa lupt sa ajung acolo unde imi doresc. Mi-am promis ca ce s-a intamplat atunci este doar inceputul unei lungi cariere", a marturisit Bianca pentru CANCAN.RO.

Bibi s-a transformat intr-o adevarata domnisoara
Bibi s-a transformat intr-o adevarata domnisoara

Din 2007 insa, publicul nu a mai auzit nimic de "Bibi", multi dintre admiratori fiind curiosi ce s-a intamplat cu ea. Ei bine, Bianca Neagu a vorbit in exclusivitate pentru Cancan.Ro, despre viata ei, dar si despre dragostea frumoasa pe care o traieste alaturi de iubitul ei,  un tanar pictor.

Chiar daca este preocupata de cariera, Bianca are grija si de viata personala. Tanara traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de Alin Croitoru , in varsta de 23 de ani, un pictor talentat. "Suntem impreuna de 1 an si doua luni. Am o relatie frumoasa si sincera, Alin ma sprijina in tot ceea ce fac mai ales ca face si el parte din aceasta bransa, a artei el fiind pictor", a declarat Bianca in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Bianca Neagu

A fost respinsa la Facultatea de Teatru

Bianca a implinit 18 ani si desi si-a dorit sa intre la  Facultatea de Teatru, sansele nu au fost de partea ei. Cu toate astea este optimnista si stie ca pe viitor va reusi. "Anul acesta din pacate nu am intrat la teatru dar tot raul a fost spre bine pentru ca am intrat la Facultatea de Psihologie unde de altfel imi doream sa aplic. Cum nu puteam sa fac ambele facultati simultan voi incerca la anul din nou la UNATC, nu mi-am parasit acest vis. Imi place ceea ce studiez acum, consider ca este o pregatire, dezvoltare personala si evolutie ca persoana pentru ce va avea sa urmeze la facultatea de teatru", ne-a declarat Bianca.

Bianca si iubitul ei, Alin Croitoru
Bianca si iubitul ei, Alin Croitoru

 

Citeste si

O mai ţii minte pe Bianca din "Numai iubirea"? Uite ce mult s-a transformat în ultimii ani!

A jucat alaturi de Rachel Weisz

Bianca s-a bucurat si in 2010 de un succes impresionant, in filmul "The whistleblower" . "Dupa ultimul proiect"The whistleblower" in care am jucat in 2010 alaturi de Rachel Weisz m-am canalizat pe scoala pentru ca urmau niste etape importante din viata mea bacalaureatul si admiterea la facultate Momentan sunt studenta astept cu drag si nerbadare sa intru din nou intr-un nou proiect si sper lucrul acesta sa se intample cat de curand", a incheiat ea.

Livia Lixandru

Citeste despre: bianca neagu, bianca neagu numai, iubirea


Share On Facebook