Anemona niculescu

Fosta componenta a trupei A.S.I.A si actrita, Anemona Niculescu, s-a dezbracat in urma cu ceva vreme, intr-un film romanesc celebru. Fanii nu au uitat-o si o vor din nou pe micul ecran.

Anemona s-a dezbracat in filmul "Pacala" si a jucat in scene de sex, in serialul "Secretul Mariei", reusind sa atraga privirile tuturor barbatilor. In urma cu putin timp, artista a avut parte de o surpriza de proportii. Un fan infocat o vrea din nou pe frumoasa actrita...dezbracata.

Anemona niculescu

Gestul admiratorului nu a putut decat sa o bucure pe Anemona, care este hotarata sa revina din nou in fata publicului. „Cineva caruia i-a placut foarte mult serialul "Secretul Mariei" a facut o petitie online si asteapta sustinere si semnaturi de la toti cei care m-ati intrebat cand sau daca se va redifuza serialul. Eu am semnat!”, a scris actria, pe contul personal de Facebook.

Citeste si

Uite cum arata Anemona de la ASIA, la 14 ani dupa ce a parasit trupa

 A fost casatorita pentru doua zile

In februarie 2010, Anemona se declara cea mai fericita femeie din lume, alaturi de Valeriu Osoianu. Cei doi s-au casatorit dupa ceva timp, in mare secret, la Londra.Casnicia Anemonei cu Valeriu nu a durat, insa, mai mult de doua zile. Cei doi au divortat tot in secret, iar atunci cand s-a aflat de "isprava" sa, cantareata a explicat ca nu isi gasise cu adevarat marea dragoste. “Da, este adevarat, nu fusese o alegere buna. M-am grabit, nu-l cunosteam suficient. Am si uitat ca am fost casatorita”, a spus fosta componenta a trupei ASIA, la acea vreme.

L.L

Citeste despre: anemona niculescu, anemona asia, anemona dezbracata


Share On Facebook