Gabriela Cristea

Vestile rele se ţin scai de Gabriela Cristea! După ce s-a despărţit de Marcel Toader, acum primeşte o noua lovitură din partea unui medic.

Gabriela Cristea a susţinut că s-a certat cu Marcel din cauza faptului că nu pot avea copii, iar soţul ei nu a vrut ca ea să apeleze la fertilizarea in vitro.

Medicul ginecolog a dezvăluit că, indiferent de vârstă sau de potenţa partenerului, Gabriela Cristea are o singură soluţie: fertilizarea in vitro (FIV).

„Am întâlnit multe cazuri de genul acesta. Dacă bărbatul a mai avut copii cu altă femeie, înseamnă că problema e la partenera actuală. Dacă medicii i-au recomandat fertilizarea in vitro, să rămână la această opţiune. Oricât de potent ar fi noul ei partener, nimeni nu îi va putea oferi copilul mult visat pe cale naturală.

Gabi are probleme cu trompele uterine, cel mai probabil în urma avortului, dar nu sunt excluse dintre cauze bolile inflamatorii cronice, sarcinile extrauterine operate, răcelile cronice repetate sau endometrioza, depinde de la caz la caz”, a explicat specialistul, potrivit Ring.

Ionut Chiperi

Citeste despre: gabriela cristea, marcel toader, copil, fertilizare, partener, probleme, medicale


Share On Facebook