Mircea Badea

Atunci cand va vedea aceasta imagine, Mircea Badea va dori sa dispara cu siguranta de pe internet. Prezentatorul TV nu va fi foarte incantat cand o tara intreaga va vedea cum arata camera lui in adolescenta. Un detaliu i-a stricat imaginea.

Cei care au intrat pana acum in vizorul lui Mircea Badea stiu foarte clar ca prezentatorul TV nu iarta nimic, iar vorbele lui lovesc de multe ori mult mai rau decat pumnul unui boxeur profesionist. Acesta are intotdeauna cuvintele la el si sa te fereasca Sfantul sa devii subiectul vreunei emisiuni nocturne pe care o prezinta.

Aceasta este fotografia pe care Mircea Badea si-ar dori-o disparuta de pe internet
Aceasta este fotografia pe care Mircea Badea si-ar dori-o disparuta de pe internet

Acum, insa, toti cei care au fost vreodata suparati pe Badea vor uita definitiv motivele de disputa. Atunci cand vor vedea o fotografie din adolescenta lui, cu totii vor rade in hohote si vor lasa deoparte toate supararile.

CITESTE SI

Sedinta de gradul zero in familia lui MIrcea Badea! A convocat comandadentul de urgenta pentru Vasilica 2014!

Aparitie INCREDIBILA la mitingul de la Cotroceni! Mircea Badea ar fi luat-o razna daca vedea cine e in spatele lui

Pe peretele din spatele prezentatorului TV apar cateva femei complet dezbracate
Pe peretele din spatele prezentatorului TV apar cateva femei complet dezbracate

In urma cu ani buni, se pare ca prezentatorul TV nu era nici pe departe atat de dur ca acum, ba dimpotriva. Intr-o poza realizata in tineretea lui Badea, acesta apare intins in pat, in camera lui, iar un detaliu “sexy” a stricat totul. Pe peretele din spatele prezentatorului pot fi admirate cateva postere in care domnisoare care de care mai sexy apareau complet dezbracate.

Cu siguranta ca atunci cand va vedea aceasta imagine, Mircea Badea isi va dori din tot sufletul ca ea sa dispara de pe internet si ca nimeni, niciodata, sa nu o mai poata gasi undeva.

A.D.
 

Citeste despre: mircea badea, mircea badea poza adolescenta, mircea badea poze sexy, mircea badea femei goale, mircea badea poza de ras


Share On Facebook