Loading the player...

De cand a disparut din lumina reflectoarelor, Oana Frigescu s-a schimbat total. Am putea spune chiar ca este de nerecunoscut!  CANCAN.ro a fotografiat-o, recent, in ipostaze interesante.

Daca atunci cand aparea la pupitrul stirilor avea o tinuta impecabila, asa cum ii sta bine oricui are un asemenea job, acum Oana Frigescu este de nerecunoscut. CANCAN.ro, site-ul citit de jumatate de milion de oameni, a fotografiat-o intr-o ipostaza cum rar intalnesti.

Oana Frigescu este de nerecunoscut fara machiaj
Oana Frigescu este de nerecunoscut fara machiaj

Oana Frigescu si-a obisnuit publicul cu aparitii fresh, dar se pare ca dupa ce a plecat de la pupitrul stirilor, si-a schimbt complet si aspectul1 CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, a gasit-o pe bruneta la o cafeanea situata in zona Dorobanti din Capitala, insotita de  o buna prietena. Cele doua au petrecut impreuna aproape o ora. In tot acest timp, Oana Frigescu nu a afisat niciun zambet, semn ca problemele din ultima perioada provocate de fostul sot si-au pus amprenta pe chipul sau.

Mai abatuta ca niciodata, Oana nu si-a dezlipit privirea de telefonul mobil
Mai abatuta ca niciodata, Oana nu si-a dezlipit privirea de telefonul mobil

A trait o drama in 2011

In 2011 Oana Frigescu a trecut prin momente tensionate. Fosta stirista a trecut printr-un divort tumultos. Ea si-a acuzat sotul a a batut-o de mai multe ori, inca de pe vremea cand era insarcinata cu fiica lor, Maria. Vedeta TV l-a atacat dur in cererea de divort, spunand ca si-a schimbat atitudinea fata de ea din cauza unor "tulburari psihice autoinduse", abuzand-o atat fizic, cat si psihic, inclusiv pe perioada sarcinii. Stirista a relatat un episod care a marcat-o, atunci cand si-a chemat parintii sa o apere, dupa un scandal cu sotul. "La vederea lor, sotul meu a facut un circ monstruos, presarat din plin cu brutalizari, dus pana la punctul in care a chemat politia pentru a-i alunga efectiv pe parintii mei din casa in care locuiam", a mentionat vedeta TV atunci in cererea de divort.

Citeste si

Megascandal. Dupa ce au impartit acelasi barbat, Oana Frigescu si Roxana Sarbu s-au incaierat intr-un parc plin!

Adevaratul motiv pentru care Oana Frigescu a fost obligata sa-si dea demisia. Fortata sa plece din cauza unei alte femei

facebook

Livia Lixandru

Citeste despre:oana frigescu, oana frigescu nemachiata, oana frigescu de nerecunoscut


Share On Facebook