Alex Plingu

Au trecut mai bine de trei luni de la tragedia de la Colectiv cand 63 de persoane au decedat iar altele au ajuns in stare grava la spital.

A vazut moartea cu ochii, asa spune Alex Plingu de fiecare data cand este intrebat de un cunoscut cum a reusit sa supravietuiasca tragediei din noaptea de 30 octombrie 2015, unde zeci de persoane au decedat. In acele momente de groaza tanarul, care s-a facut remarcat in urma concursului de la X Factor, a fost transportat de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Alex Plingu in clipele in care nu se mai vedea externat din spital
Alex Plingu in clipele in care nu se mai vedea externat din spital

Acest lucru a fost benefic pentru el, deoarece starea lui de sanatate a devenit stabila. In timp ce a fost internat in spital, victima de la Colectiv a primit vizita celor dragi, printre care si a unei tinere care intre timp s-a indragostit de ea. "Am o iubita, relatia noastra a inceput de cand eram pe patul de spital...a fost la inceput o prietenie intre noi, dupa care s-a transformat intr-o relatie de iubire", a spus Alex Plingu pentru CANCAN.RO, site-ul numarul 1 din Romania.

Tanarul care viseaza sa devina arhitect si cantaret este fericit alaturi de iubita lui
Tanarul care viseaza sa devina arhitect si cantaret este fericit alaturi de iubita lui

Cat priveste starea lui de sanatate, tanarul este optimist: "Imi tin mintea ocupata ca atunci cand nu o fac ma mananca si ma ustura spatele. Sunt un peticit!"

Iubeste muzica si ii place sa fie in centrul atentiei
Iubeste muzica si ii place sa fie in centrul atentiei

CITESTE SI:

Alex Plingu, o victima de la Colectiv a fost de Revelion in club: "In acea noapte imi faceam planuri, in minte, cum sa ies"

A scapat ca prin urechile acului din club Colectiv! Ce se intampla cu Alex, concurentul de la X Factor! "Ma simt in sfarsit..."
Filmul tragediei de la Colectiv

Incendiul din Capitala a avut loc in noaptea de 30 octombrie 2015, intr-un club din Sectorul 4, intr-o fosta hala a fabricii Pionierul. Tragedia s-a declansat in timpul concertului gratuit al trupei Goodbye to Gravity cu ocazia lansarii unui nou album, numit "Mantras of War". In urma anchetei s-a constatat ca focul a fost provocat de artificiile folosite in timpul concertului, din cauza ca acestea au dus la aprinderea buretelui poliuretanic.


Oana Pascaru

 

Citeste despre:alex plingu victima colectiv, alex plingu pe patul de spital, alex plingu iubita pe patul de spital


Share On Facebook