oana lis

Oana Lis a incetat sa mai vorbeasca cu fratele ei, dupa ce acesta i-a cerut bani de nenumarate ori, pana si in cele mai intime situatii.

Oana Lis a marturisit ca relaţia cu fratele ei mai mic s-a răcit din cauză că Ştefan nu a fost alături de Oana în momentele în care ea avea nevoie de sprijinul ei moral. "Mama mea a murit când eu aveam 13 ani şi fratele meu 3-4 ani. Tot timpul îl ajutam cu bani. Îi cumpăram haine, îi plăteam în oraş. Ştia ce probleme am şi nu mi-a oferit niciodată ajutorul. Am avut perioade în care nu puteam sta singură. Veneau fete care să stea cu mine să mă hrănească şi el se distra. Într-o zi mi-a dat 30 de mesaje să-i dau bani de prezervative. Eu eram in depresie si m-a sunat cineva sa imi spuna ca a fost batut. Fratele meu a fost badut.", a spus Oana Lis la Antena 1.

oana lis

Pe de alta parte, Stefan considera ca Oana nu are niciun motiv sa nu mai vorbeasca cu el. "Eram aproape de casa ei şi i-am cerut bani şi nu mi-a dat. Mi-a spus să nu-i mai cer bani şi să n-o mai contactez", a declarat Ştefan Ungureanu, fratele Oanei Lis.

Citeste si

Marturii CUTREMURATOARE! Oana Lis, a dezvaluit ASTA cu lacrimi in ochi! “Durerea ramane in suflet...”

Viorel Lis vorbeste despre scandalul dintre Oana Lis si fratele ei! "Le-a furat "

Isi doreste un copil

In urma cu cateva zile, Oana spunea ca regreta ca nu are un copil cu Viorel Lis, caruia sa ii cumpere rechizite pentru scoala.“Septembrie...mi-ar fi placut sa am si eu un copil si acum sa ne pregatim de scoala impreuna”, spunea atunci Oana.

L.L

 

Citeste despre: oana lis, oana lis in scandal cu fratele


Share On Facebook