Oana Mizil

Prin martie anul trecut, presa vuia că DNA-ul a pus sechestru asiguratoriu pe averile lui Marian Vanghelie şi Oana Mizil.

Dar ştiţi cum e: justiţia latră, caravana trece. Faptul că are mulţi bani de înapoiat la stat nu o împiedică pe proaspăta mămică Oana să se afişeze prin târg cu o haină de blană naturală al cărei preţ, spune un creator de modă pe care l-am contactat, se învârte undeva între 5.000 şi 15.000 de euro.

Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe, totuşi. Deşi piesa pare de tigru, specialiştii susţin că este vorba despre o biată nurcă vopsită. Nu este exclus ca Onuţa să-şi fi dorit o blană de tigru adevărat, dar nu s-a putut. Iată ce credem noi (un scenariu nu tocmai verificat): cum, din cauza sechestrului, Oana n-avea bani să cumpere direct o blană de tigru, Marian i-a făcut rost de un tigru viu şi l-au dus pe mare ascuns, noaptea, în sufragerie.

E un tigru? E o nurcă? E Femeia Pisică? Nu, e Oana Mizil la piaţă
E un tigru? E o nurcă? E Femeia Pisică? Nu, e Oana Mizil la piaţă
Acolo, tragedie! Tigrul le-a mâncat celor doi colegul de apartament, adică pe Murgu, calul cu care Vanghelie convieţuieşte încă din tinereţe. Foarte supărat, Vanghelie s-a hotărât să scape de tigru şi i l-a cedat unui alt primar de sector, Piedone, care probabil l-a mâncat pe tot la o masă mai frugală, de seară, răzbunându-l astfel pe Murgu.

________________

CITESTE SI:

Ea e fetita “care este“ a primarului care a fost! Prima imagine cu fiica lui Marian Vanghelie!

ULTIMA ORA! Oana Mizil a nascut! Primele imagini cu Marian Vanghelie in calitate de tatic!

Vanghelie, evacuat din casa in care locuieste! Afla unde isi va ispasi primarul suspendat al Sectorului 5 arestul la domiciliu

________________

Gata, gata, redevenim serioşi!

Faţă de tigru, nurca este un animal mult mai puţin violent. Chiar din contră, am zice. Organizaţiile pentru protecţia animalelor latră ca proastele despre cum bietele nurci sunt jupuite de vii, ca să se păstreze blana vascularizată în timpul procesului şi să aibă doamnele din înalta societate marfă de cea mai bună calitate pe şale. Dar haideţi s-o înţelegem şi pe biata Oana: când e atât de multă ”răcoare” în familie, o blană scumpă şi călduroasă chiar nu putea lipsi.
 

Citeste despre:oana mizil, oana mizil divort, oana mizil marian vanghelie, marian vanghelie dna, marian vanghelie avere


Share On Facebook