Oana Roman

Dupa ce s-a luptat cu propriile-i probleme de sanatate, apoi cu ale mamei ei, acum Oana Roman are din nou sufletul indurerat. Catelusa familiei se simte foarte rau si abia daca mai poate merge, asa ca vedeta a dus-o de urgenta la medic.

Problemele par ca nu se mai termina pentru Oana Roman. Dupa ce a trecut prin clipe de cosmar si a fost operata de trei ori in mai putin de doua luni, apoi si-a vazut mama intr-o situatie dificila, acum sufera din nou. Catelusa ei este foarte bolnava, asa ca vedeta a dus-o de urgenta la medicul veterinar.

Oana Roman o are pe Tasha de ani buni
Oana Roman o are pe Tasha de ani buni

CITESTE SI

Oana Roman, la un pas de TRAGEDIE! "Toate acestea din cauza nepasarii unui doctor"

FOTOGRAFIE de colectie cu fiica Oanei Roman! Vezi cat a crescut micuta Maria Isabela!

Tasha are 11 ani si este cea mai buna prietena a fostei prezentatoare TV, asa ca aceasta ar face orice sa o vada ca este bine. Oana s-a speriat din cale afara atunci cand a vazut ca aceasta nu se mai ridica de jos si nici nu mai poate merge. Medicul este optimist in ceea ce o priveste, in ciuda varstei foarte intaintate a patrupedului.

Doar Marius reuseste sa ii mai aduca zambetul pe buze Oanei
Doar Marius reuseste sa ii mai aduca zambetul pe buze Oanei

A slabit 20 de kg

Pe perioada celor 9 luni de sarcina, Oana Roman s-a ingrasat foarte mult si a suferit teribil. Ultimele luni au obosit-o enorm pe fiica lui Petre Roman, insa totul a trecut, iar Oana este acum mandra de micuta ei, Maria Isabela. Dupa ce a nascut, Oana a slabit in total aproximativ 20 de kg, dupa ce a adoptat un regim de viata mult mai sanatos.

A.D.

 

Citeste despre: oana roman, oana roman catelusa bolnava, oana roman probleme de sanatate, oana roman medic, oana roman spital


Share On Facebook