Oana Roman

A suportat cat a suportat, dar acum Oana Roman este hotarata sa le inchida definitiv gura celor care au ras de ea pe seama greutatii sale. De curand, vedeta a intrat la regim si face eforturi serioase pentru a da jos kilogramele in plus.

Ani la rand, Oana Roman a fost tinta glumelor proaste ale celor din jur, toate pe seama greutatii sale. Vedeta a suportat toate mistourile, dar acum a luat atitudine. De cateva zile, aceasta a inceput sa tina regim, hotarata sa dea jos toate kilogramele in plus.

Oana nici nu s-a atins de prajitura care i-a fost oferita. Vedeta urmeaza un regim pe care il respecta cu sfintenie
Oana nici nu s-a atins de prajitura care i-a fost oferita. Vedeta urmeaza un regim pe care il respecta cu sfintenie

CITESTE SI

CE TRANSFORMARE! Cum poate sa arate Oana Roman acum, la 5 luni dupa ce a nascut: "Ups, a incaput in poza!"

Oana Roman a ajuns din nou pe culmile disperarii! A dus-o de urgenta la medic

Si, pentru ca nicio dieta nu este vreo mare bucurie, fosta prezentatoare TV a avut deja de infruntat primele “probleme”. Aceasta a fost pusa in fata unei prajituri desprinsa parca din cele mai frumoase reviste de specialitate. Insa, oricat ar fi fost de tentant desertul cu pricina, Oana l-a refuzat elegant, alegand sa i-l duca acasa sotului ei, Marius.

Vedeta arata mult mai bine de cand a mai slabit
Vedeta arata mult mai bine de cand a mai slabit

A slabit 25 de kg

Pe perioada celor 9 luni de sarcina, Oana Roman s-a ingrasat enorm si a suferit teribil. Ultimele luni au obosit-o enorm pe fiica lui Petre Roman, insa totul a trecut, iar Oana este acum mandra de micuta ei, Maria Isabela. Dupa ce a nascut, Oana a slabit in total aproximativ 25 de kg, dupa ce a adoptat un regim de viata mult mai sanatos. Schimbarile ei se vad cu ochiul liber, iar dieta mediteraneana din Grecia au mai usurat-o pe Oana de cateva kg.

A.D.
 

Citeste despre: oana roman, oana roman dieta, oana roman regim, oana roman prajituri, oana roman silueta


Share On Facebook