oana roman

Pe seama Oanei Roman s-au facut foarte multe glume in ultimii ani, insa vedeta nu a reactionat niciodata. A sperat insa ca cineva ii va lua apararea, insa toata asteptarea a fost in zadar.

Dupa ani de zile in care imaginea ei a avut foarte mult de suferit, Oana Roman se poate lauda ca o persoana pe care o cunoaste i-a luat in premiera apararea in mod public. Este vorba de Andrei Duban.

“De cand traiesc eu in spatiul public romanesc am fost si continui sa fiu tinta multora! Mi s au adresat cele mai infame si mai oribile cuvinte, am fost jignita, calcata in picioare, umilita si s au spus despre mine cele mai teribile minciuni posibile! Nu am reactionat aproape niciodata, si nu am aparut sa ma vait sau sa Astept reparatii. Am asteptat insa mereu ceva, suferind acolo in sufletul meu lovit.

oana roman
Am asteptat ca cineva, un prieten, o cunostinta, un coleg, o ruda, cineva, oricine, sa aiba curaj sa mi ia apararea! Sa spuna mai oamenilor eu o cunosc e si ea un om, are suflet, o doare si pe ea. Nu a gresit nimanui, nu a jignit, lasati-o in pace ca nu merita toate astea! Nimeni niciodata nu a facut asta! In seara, cineva mi a luat apararea acuzandu-i pe cei ca mi au provocat durere cu un articol mai vechi! Acest om se numeste Andrei Duban si ii multumesc pentru ca este primul si deocamdata singurul din toti oamenii pe care ii cunosc, care mi a luat apararea public! Chiar daca intr o chestiune mai minora, dar a facut acest gest si Ii multumesc!”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.
oana roman


CITESTE SI

Desi toata lumea o critica, Oana Roman nu vrea sa faca ASTA sub nicio forma! “Toti au incercat sa ma convinga, dar...”

Oana Roman a ajuns din nou pe culmile disperarii! A dus-o de urgenta la medic

Tinta glumelor proaste

Ani la rand, Oana Roman a fost tinta glumelor proaste ale celor din jur, toate pe seama greutatii sale. Vedeta a suportat toate mistourile, dar acum a luat atitudine. De cateva zile, aceasta a inceput sa tina regim, hotarata sa dea jos toate kilogramele in plus.

oana roman


Pe perioada celor 9 luni de sarcina, Oana Roman s-a ingrasat enorm si a suferit teribil. Ultimele luni au obosit-o pe fiica lui Petre Roman, insa totul a trecut, iar Oana este acum mandra de micuta ei, Maria Isabela. Dupa ce a nascut, vedeta a slabit in total aproximativ 25 de kilograme.

D.C.

Citeste despre: oana roman, andrei duban


Share On Facebook