Oana Roman

Dupa ce a anuntat ca sotul ei a plecat din tara pentru a pleca in strainatate, Oana Roman recunoaste ca intr-adevar are probleme, in aceasta perioada.

Fiica lui Petre Roman sustine ca in plina campanie electorala, in Romania, exista probleme foarte grave care merita sa fie puse pe agenda politicienilor care se lupta pentru functia de sef al statului.

oana roman

“In plina campanie electorala, eu am alte probleme decat politica, dar astazi am aflat de la TVR ca in Romania exista 100.000 de case care nu au curent electric. Asta inseamna ca niste sute de mii de oameni, de romani, traiesc in 2014 ca in Evul Mediu. Dragi politicieni imbuibati, oamenii astia nu stiu nimic din ce se intampla , nu va cunosc , probabil nici n-au auzit de voi pentru ca nu au televizor, nici radio, nici calculator, nici telefon. Sunt rupti de lume, pentru ca voua nu va pasa de ei. Nu sunt interesanti pentru ca probabil nu voteaza si Statul nu are bani pentru ei ca sa le puna curent. Au totusi copii care merg la scoala si isi fac temele la lumina lumanarii sau a lampii cu gaz. Se incalzesc cu lemne si sufera in saracie. Voua nu va pasa de ei, nu intra in calculele voastre, si ma scuzati ca va spun dar ii aveti pe constiinta. Mi-as dori sa gasiti bani pentru ei, ca sa poata trai omeneste, si sa taiati de la comisioanele voastre pentru ei. Mi-as dori sa va puteti uita in ochii lor , dar nu puteti pentru ca voi, va uitati cu greu in oglinda si nu va pasa decat de bani, de fala, si de putere. Poporul pentru voi e doar o unealta de manipulare pentru voturi...atat. In numele acestor sute de mii de oameni , eu va spun: sa va fie rusine!”, a scris Oana pe contul ei de socializare.

CITESTE SI:

DESPARTIRE BOMBA, in Romania! Oana Roman, parasita de sotul ei! Si-a facut bagajele si a plecat de acasa

BOMBA! O stirista celebra de la noi a DIVORTAT in secret de sotul ei si s-a refugiat in bratele altui barbat!

Probleme financiare, in familia Oanei Roman

Oana a marturisit ca ultima perioada din viata ei de familie a fost foarte grea, iar tensiunea acumulata in tot acest timp si-a pus amprenta si asupra relatiei lor. Cu toate acestea, Marius Elisei si-a luat in serios rolul de cap de familie si a plecat din tara pentru a-si putea intretine familia.

Oana Roman

"Am trecut prin foarte multe greutati in toata aceasta perioada. Au fost problemele mele de sanatate, in primul rand. Au fost momente foarte grele in care Marius a fost langa mine si s-a creat o presiune foarte mare. Eu nu am mai muncit... Mi s-au inchis multe usi! Proiecte care mi s-au propus si apoi nu s-au mai concretizat. (...) A plecat la o ruda in strainatate! E foarte frumos din partea lui ca face acest gest pentru familia lui!", a explicat Oana.

R.O.

Citeste despre: oana roman, oana roman divort, despartire oana roman si marius elisei


Share On Facebook