Loading the player...

Oana Zăvoranu a fost din nou convocată la Poliţie pentru audieri în cazul unui dosar de furt, ea fiind acuzată de acest delict de către Pepe.

Când tocmai se credea scăpată de necazuri, Oana este convocată din nou la Poliţie să dea explicaţii, duopa ce Pepe a acuzat-o pe vedetă că i-a luat mai multe bunuri din casă"Mie nu imi este frica de confruntari. Am fost acuzata ca am furat forfecuta de unghii. A venit dosarul asta asa pe mine, nici nu ma asteptam. Sunt innebunita", a spus Oana inainte de a intra sa dea o declaratie.

Oana si-a pacut aparia la Sectia 10 de politie, putin dupa ora 12.00
Oana si-a pacut aparia la Sectia 10 de politie, putin dupa ora 12.00

La iesire Oana a fost extrem de zambitoare si a stat de vorba cu ziaristii. . "Am dat o declaratie, pe care o solicitase pletosul rom, care are vreo patru copii despre care o sa vorbim, in curand. Dupa ce a fost de acord sa venim aici impreuna, si-0a trimis avocatul. Nu-l tine sa aiba o confruntare cu mine. Insa, ma indoiesc ca un om care minte de cand se trezeste si pana se culca, va avea curajul sa vina sa povesteasca cum i-am luat eu forfecuta, clestisorul sau masuta lux. I-am zis ca ii dau clestisorul, dar forfecuta nu. A anuntat ca nu vine aici cu o ora inainte. Genul acesta de barbati, are chilotii roz, adica nu sunt barbati. Daca te stii ca esti vinovat, faci numai manevre. Eu sper sa mai avem o confruntare. Eu si Pepe", a declarat oana Zavoranu.

Oana zavoranu

Citeste si

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: "Simt nevoia sa ii..."

La asta nu se astepta nimeni! Se impaca cu Pepe? Oana Zavoranu arunca BOMBA: “I-am trimis multe mesaje”

Acuzatii grave la adresa lui Pepe si a lui Catalin Maruta

Oana a facut declaratii halucinante legate de acuzatiile de furt.  Vedeta crede ca singurii vinovati sunt Pepe si catalin Maruta.  "Pepe a facut o mare magarie. Si asta a facut-o cu Maruta. Au deschis seiful cu flexul, fara camere. Si au pus la misto o iconita si cinci euro inauntru. Maruta a facut infractiuni impreuna cu Pepe. Acolo nu existau sute de mii de euro, asa cum s-a spus. Noi ne-am imprimutat de niste bani. Am toate dovezile necesare. Si Maruta sa isi aduca aminte cum a deschis seiful cu Pepe, ca s-ar putea sa vorbeasca in alta parte. Este un infractor", a declarat Oana.

 

Citeste despre: oana zavoranu, oana zavoranu acuzata de furt, oana zavoranu sectia de politie


Share On Facebook