zavoranu

Oana Zavoranu critica modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale si spune ca se gandeste serios sa candideze si ea, insa nu a nimerit exact data cand vor avea loc urmatoarele alegeri.

Oana Zavoranu vrea sa candideze pentru prezidentiale, la urmatoarele alegeri. Vedeta spune ca o incearca un regret pentru ca nu a ales sa candideze si acum.

zavoranu

“Uitandu-ma la 'circul electoral' de azi, mai mai ca imi pare rau ca nu am candidat EU....o sa va spun ce as face eu daca as fii PRIMA PERSOANA IN STAT.O sa va placa”, a scris Oana Zavoranu.

Querida a mai fost in politica, in urma cu cativa ani, cand a candidat pentru Parlamentul Romaniei, din partea Partidului Romania Mare.
Oana nu a aflat insa ca mandatul presedintelui este de 5 ani, conform articolului 83, alineatul (1) din Constitutia Romaniei: “Peste 4 ani asta voi face sigur”, a mai spus Zavo.

zavoranu

CITESTE SI

Vrea aproape 1 milion de euro de la vrajitoare, dar… Declaratiile care o vor infuria la culme pe Zavo! Ce a spus Vanessa despre ea

LOVITURA pentru Oana Zavoranu! Mama ei va raspunde in fata legii: "M-a dat in judecata pentru calomnie"
 

Vrea 1 milion de euro de la vrajitoarele care au inselat-o

Sute de mii de euro, o masina scumpa, bijuterii si un apartament, cam acestea ar fi bunurile pe care Zavo le-a cedat vrajitoarelor, in valoare totala de aproape jumatate de milion de euro. Singurul lucru pe care l-a salvat, atunci, a fost vila din Andrei Muresanu, desi Vanessa si Melisa pusesera ochii si pe acel imobil.


D.C.

Citeste despre: oana zavoranu, presedentie


Share On Facebook