strunila
Strunilă are o relaţie de aproape 10 ani cu Oana, care este profesoară de balet

CANCAN.ro a dezvăluit în exclusivitate că Octavian Strunilă a părăsit ”Ferma Vedetelor”. Tot site-ul numărul a povestit şi despre neînţelegerile actorului cu Oana, soţia sa, iar acum mărturisim altă etapă din viaţa fostului concurent al show-ului TV.

Octavian Strunilă trece printr-o perioadă neplăcută, căci relaţia cu soţia lui, Oana, n-ar mai fi aceeaşi, iar cei doi ar fi ajuns la discuţii despre divorţ. CANCAN.ro a aflat că cei doi au lăsat această chestiune supărătoare deoparte şi ar încerca să remedieze situaţia în vreun fel. Totul ar fi pornit de la bani între cei doi, deoarece au rămas fără casă, iar cu salariile de balerină şi actor este greu să ai grijă de o familie întreagă, iar celor mici să nu le lipsească nimic.

O supărare şi mai mare a venit după ce Octavian Strunilă a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, deşi actorul spera să câştige premiul de 50.000 de euro, pentru a-şi putea cumpăra o locuinţă noua, mai ales că acum stă în chirie, după ce banca i-a luat casa. Din păcate, nu a fost să fie, iar Strunilă nu a a avut bafta să rămână în concurs. Astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu-l vor ajută să-şi recupereze locuinţa pierdută, dar nici să-şi cumpere alta nouă.

Primul lucru pe care actorul l-a făcut după ce a venit în ţară a fost să-şi ia cei doi copii şi să plece la părinţii lui în judeţul Botoşani, unde a stat şi a meditat câteva zile. În acest timp, Strunilă s-ar fi gândit că mai bine ar fi să nu divorţeze, cel puţin nu deocamdată, să îngroape securea războiului şi să încerce să fie mai pozitiv atât el, cât şi soţia lui.

Eva Stan

Citeste despre: octavian strunila, strunila, octavian strunila divort, octavian strunila ferma vedetelor


Share On Facebook