Operatie pentru gropite in obraji

Dr. Adina Alberts Implantul de gene

Inseamna transplantarea de fire de par, de regula de la nivelul scalpului, la nivelul marginilor pleoapelor, pentru indesirea genelor si alungirea acestora. Firele se pot transplanta la orice nivel, acolo unde este nevoie: perciuni, sprancene etc. Operatia se face cu anestezie locala, dureaza cam o ora si jumatate - doua, iar rezultatele nu apar imediat, ci dupa cateva luni. Local, dupa interventie nu apar modificari suparatoare, astfel ca viata sociala nu este afectata. Interventia costa 500-1.500 de euro si are rezultate definitive.

Gropitele in obraji

Pot fi facute chirurgical. Daca mama natura nu te-a inzestrat cu seducatoarele gropite, acum le poti obtine prin operatie estetica. Interventia se face sub anestezie locala, la nivelul versantului intern al obrajilor. Se face incizie locala si printr-un anumit fel de sutura, apar gropitele in obraji. Operatia costa 400 de euro si are rezultate definitive. Vindecarea se face in cateva zile, iar durerea este minima.

Conturul fetei poate fi mai delicat

Maxilarele puternice sunt extrem de deranjante pentru unele femei. Acestea se pot subtia prin injectii de toxina botulinica. Cateva puncte bine plasate de toxina rezolva aceasta problema pentru 4-6 luni. Interventia costa 120 de euro si trebuie repetata permanent.

Alungirea degetelor de la maini si de la picioare

Se poate face utilizand niste dispozitive metalice denumite fixatoare externe. Acestea se monteaza prin cateva incizii minuscule, se fixeaza la nivelul osului care se doreste alungit si se pastreaza acolo pana la sfarsitul procesului. Degetele de la mana se pot alungi cu pana la 2 cm, iar degetele picioarelor, cu 15-20 mm. Rezultatele sunt definitive, iar alungirea dureaza 2-3 luni pe segment. Interventia costa 3.500 de euro.

Implantul pentru punctul G

Este un implant siliconic de forma rotunda care se introduce in zona submucoasa din regiunea punctului G, a peretelui vaginal. Vindecarea dureaza patru saptamani, timp in care activitatea sexuala este prohibita. Implantul se fixeaza dupa vindecare, in pozitia optima si creste satisfactia in timpul actului sexual. Operatia costa 1.500 de euro. Augmentarea punctului G se poate face si prin metoda injectarii de silicon in micropicaturi, interventie al carei cost total este de 1.200 de euro.

Marirea de penis fara operatie

Se face prin injectare de silicon, in micropicaturi. Penisul se mareste treptat, interventia se face in sedinte lunare, mai multe la rand, cu anestezie locala. Marirea este definitiva si lipsita de reactii adverse. Interventia totala costa 1.200 de euro.

Ridicarea feselor fara cicatrice

Se face utilizand fire resorbabile de lifting, acelasi tip de fire care se utilizeaza si pentru liftingul facial sau de sprancene. Firele se insereaza cu anestezie locala, iar vindecarea survine in cateva zile. Interventia costa 1.600 de euro si efectele se mentin cam un an si jumatate.


Share On Facebook