Loading the player...

Alexandra Mateuţ este jumătatea mai puţin celebră din cuplul de fiice ale lui Dorin Mateuţ. Deşi separate de prăpastia celebrităţii, Alexandra şi sora ei, Natalia, sunt unite de ceva ce răutăcioşii spun că e o evidentă moştenire genetică: pasiunea pentru

De la beat cârciumă vin / Merg pe gard, de drum mă ţin

În noaptea de joi, când oamenii muncii se odihneau şi se pregăteau de o ultimă zi de trudă, puştoaica de 21 de ani a fostului mare fotbalist a băut până la ora 3, într-un restaurantde fiţe. Pe banii cui, întrebaţi? Păi, avem şi un suspect. Un domn cu aspect de Robinson Crusoe (pe final de sejur) care a încercat s-o conducă la taxi, la ieşire.

Spunem că a încercat pentru că atât Robinson cel anonim cât şi Alexandra erau atât de pulbere încât au parcurs drumul de 30 de metri până la staţia de taxiuri mai greu decât Harap Alb şi prietenii săi în tot basmul. Totul în jur, de la borduri la garduri şi de la trecători la maşini, reprezenta un obstacol greu de abordat pentru tinerii care de-abia se mai ţineau pe ţurloaie. Un singur lucru au reuşit cei doi, la popasul pe care l-au făcut, rezemaţi de un gard: să se sărute pasional. Dacă ar fi sărutat la fel şi fiola unui echipaj de poliţie, mai mult ca sigur biata fiolă s-ar fi îmbătat moartă şi s-ar fi apucat să cânte refrene de-ale lui Gică Petrescu.

Stânga unu, dreapta şase / C-aşa-i hora la fiţoase. Alexandra Mateuţ a fost sprijinită de un tânăr ca să reuşească să parcurgă lungul drum până la taxi
Stânga unu, dreapta şase / C-aşa-i hora la fiţoase. Alexandra Mateuţ a fost sprijinită de un tânăr ca să reuşească să parcurgă lungul drum până la taxi

Conflict cu Mutu care bate pământu’

Deşi s-a lansat încă de la 15 ani în viaţa de seară şi chiar noapte a Bucureştiului, fiind de pe atunci o prezenţă marcantă şi pe podiumurile de modă, şi probabil şi pe paturile Procuştilor care vor mărire, Alexandra nu a fost niciodată la fel de celebră ca sora ei, Natalia (actualmente asistenta TV a lui Mihai Morar).

Totuşi, şi sora cea mică s-a făcut remarcată recent, când, tot pe fondul consumului exagerat de spirtoase, s-a implicat într-un scandal cu Adi Mutu. Mai exact, aşa cum cel mai citit site din România, cancan.ro, vă relata pe îndelete la data respectivă, Alexandra s-a luat din senin de soţia lui Mutu, Sandra, smulgându-i acesteia ţigara din gură. Om cu experienţă în conflictele din cluburi (vezi cazul cu chelnerul altoit), Adi Mutu a fost la un pas s-o pedepsească fizic pe Mateuţa cea mică, dar a reuşit să se abţină. Până la urmă, a împins-o în mâinile badigarzilor, care, la rândul lor, i-au făcut vânt din club.

După acel scandal, Alexandra Mateuţ avea o replică de fată cuminte: ”Nu doresc să apar în presa de scandal, sunt foarte ocupată cu facultatea în această perioadă”. De unde am putea deduce că tânărul din poze este rectorul şi că, într-adevăr, facultatea din zilele noastre e o chestie foarte dificilă, mai ales când ţii seminariile la seral târziu, în laboratorul de chimicale.

Radu Constantin Florian

Citeste despre: alexandra mateuţ, adi mutu


Share On Facebook